Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vicepresedinte PSD, dezvaluire din CEX: primul-ministru sa nu mai ceara aviz de nicaieri pentru ministri

Vicepresedinte PSD, dezvaluire din CEX: primul-ministru sa nu mai ceara aviz de nicaieri pentru ministri

Autor:

Admitand in prima faza ca “ia in calcul” varianta de a reveni la conducerea Ministerului Educatiei, in contextul in care, dupa cum se stie, numele sau a fost intens vehiculat ca varianta de ministru in Cabinetul Dancila, in locul lui Liviu Pop, Ecaterina Andronescu a mai facut o dezvaluire.

 

ECATERINA ANDRONESCU RICA PETRESCU 350x233 Vicepresedinte PSD, dezvaluire din CEX: primul ministru sa nu mai ceara aviz de nicaieri pentru ministriSi anume ca la ultimul Comitet Executiv (CEX) al PSD s-a decis ca premierul sa nu ceara avize – de la nicio institutie a statului, inclusiv de la Serviciile de informatii – pentru viitorii membri ai Guvernului. “In ultimul Comitetul Executiv i s-a cerut doamnei Viorica Dancila sa nu ceara, pentru niciunul dintre ministri, aviz din alta parte (…) va spun ce am hotarat noi: primul-ministru sa nu mai ceara aviz de nicaieri, pentru ministri”, a sustinut Andronescu, vicepresedinte al PSD, seara trecuta, la TVR1.


2 comentarii to Vicepresedinte PSD, dezvaluire din CEX: primul-ministru sa nu mai ceara aviz de nicaieri pentru ministri

  1. DACIAN

    HAIDUCIA IN RO ESTE ATAT DE MARE INCAT TREBUIE SA INTERVINA NATO. NATO TREBUIE SA DESEMNEZE UN PREMIER MILITAR . In democratia balcanica si GRECIA SI TURCIA au avut perioade cand GUVERNELE lor au fost conduse de catre GENERALI MILITARI pentru a readuce in coordonate normale mersul istorie acestor state.

  2. Daca mai traia Vadim, nu mai sarea nimeni peste profesionistii din servicii la facerea guvernului, în anul Centenarului, când deja se face multa agitatie. Noul tip de agresiune subtila impune nu numai revenirea la un patriotism cât al vecinilor, ci si predarea, macar in licee, a unor notiuni elementare de “cultura de securitate”, 2-3 ore: ce este un spion si cum te influenteaza el, fie si ca postac; cum ne protejam informatiile personale etc., domeniul intelligence progresând exponential in era digitala.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!