Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vicepremierul Stanescu are un nou consilier: “e treaba mea in ce ma consiliaza”

Vicepremierul Stanescu are un nou consilier: “e treaba mea in ce ma consiliaza”

Autor:

Luat la intrebari de jurnalisti, pe holul Curtii Supreme, cu privire la numirea, in calitate de consilier, a lui Mihai Novacescu, fosta garda de corp a afaceristului Nicu Gheara, vicepremierul Stanescu a ales sa nu spuna, concret, ce atributii are noul reprezentant al echipei sale.

 

Paul Stanescu 350x207 Vicepremierul Stanescu are un nou consilier: e treaba mea in ce ma consiliaza

“M-am sesizat si eu din presa (…) ca ar fi fost garda de corp a nu stiu cui. (…) Nu-l cunosc, nu stiu cine-i Nicu Gheara (…) Voi cerceta si voi analiza si voi lua o decizie in ceea ce-l priveste”, a sustinut, in prima faza, Paul Stanescu, pana sa plece de la Inalta Curte.

Intrebat, textual, in ce anume il consiliaza Novacescu, Stanescu a negat ca ar fi fost adus in echipa, pe fondul faptului ca a renuntat la SPP. “E treaba mea (…) sigur ca e platit de stat, e treaba mea in ce ma consiliaza. Trebuie sa stiti, consilierii sunt pe diferite probleme pe care le consideram importante, e problema mea asta (…). Il cunosc de peste 20 de ani (…) Haideti sa nu facem un caz din asta, ca e minor cazul”, a replicat ministrul Dezvoltarii, inainte de a mentiona ca Novacescu este “angajat de o zi sau doua” si ca nu i-a dat atributii “pana acum”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!