Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vicepremierul Paul Stanescu, primul audiat in “Comisia SPP”

Vicepremierul Paul Stanescu, primul audiat in “Comisia SPP”

Autor:

Social-democratul aflat in fruntea Ministerului Dezvoltarii a deschis, practic, lista audierilor la Comisia parlamentara constituita pentru a se verifica posibila implicare a Serviciului de Protectie si Paza in activitatea unor partide si in activitatea unor lideri ai acestor formatiuni politice.

 

Paul Stanescu 350x207 Vicepremierul Paul Stanescu, primul audiat in Comisia SPPDupa circa o ora, vicepremierul Paul Stanescu a parasit sala in care a avut loc audierea – la care presa nu a avut acces – spunand ca a transmis Comisiei cele declarate anterior in presa. Intre altele ca la mijlocul lunii noiembrie “un foarte bun prieten al meu a venit la mine si mi-a transmis urmatorul mesaj de la dl Pahontu, directorul SPP (…) a spus ‘domne, stii, Dragnea (…) pana-n martie o sa fie istorie'”, ca i s-ar fi propus sa preia partidul, impreuna cu alti colegi,  si “as putea avea protectie” din partea sefului SPP. La nivel de raspuns dat de Stanescu, acesta ar fi fost “furibund, categoric nu, Pahontu sa nu ma mai caute niciodata”.

Social-democratul a sustinut totodata, ca element de noutate, ca intrevederea in cauza a avut loc la Ministerul Dezvoltarii si ca e convins “100%” ca mesajul in cauza a fost trimis de directorul SPP. “Nu am dovezi in acest sens, dar am incredere in ce mi-a spus”, a sustinut Stanescu, invocand faptul ca e vorba despre un prieten foarte bun de-al sau, despre care a ales sa nu ii dezvaluie numele, ci doar sa spuna ca nu face parte dintr-un partid politic si nici dintr-o structura militara, aspecte pe care a subliniat ca le-a spus si la Comisia parlamentara.

“Asta nu inseamna ca am acuzat SPP (…) am toata stima pentru ofiterii SPP”, a mai sustinut vicepremierul Stanescu.

La aceeasi comisie urmeaza sa fie audiat, tot in cursul acestei zile, si fostul director al SPP, Dumitru Iliescu.


1 Comentariu la Vicepremierul Paul Stanescu, primul audiat in “Comisia SPP”

  1. ??????

    Opinați că politicienii ar trebui să garanteze cu averile personale exercitarea funcțiilor publice , așa cum stabilește legea și pentru gestionari ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!