Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vicepremier PSD: referendumul pentru familie ar putea avea loc in mai

Vicepremier PSD: referendumul pentru familie ar putea avea loc in mai

Autor:

Social-democratul aflat in postura de vicepremier si, totodata, ministru al Dezvoltarii in Cabinetul Dancila a adus in discutie faptul ca un referendum pe tema familiei ar putea avea loc in mai anul acesta.

 

Paul Stanescu 350x207 Vicepremier PSD: referendumul pentru familie ar putea avea loc in maiFara mentioneze o data concreta, Stanescu s-a rezumat sa precizeze ca “din toate calculele” aceasta consultare publica pe tema familiei – in speta in privinta modificarii Constitutiei, astfel incat ideea de familie sa fie definita clar ca fiind formata dintr-o femeie si un barbat – ar trebui sa aiba loc in luna mai, adica peste doua luni.

O decizie pe acest subiect ar putea fi luata in cadrul sedintei conducerii PSD de luni, in speta a Biroului Permanent National. Pana sa inceapa sedinta, Liviu Dragnea confirma faptul ca tema va fi analizata in BPN-ul PSD.

Va amintim ca la Parlament a fost depusa o initiativa de modificare a unui articol din Constitutie. Demersul a apartinut Coalitiei pentru Familie.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!