AcasăNewsVica Blochina vrea 500.000 de euro de la Victoras Micula

Vica Blochina vrea 500.000 de euro de la Victoras Micula

Vica Blochina l-a dat in judecata pe Victoras Micula, mostenitorul imperiului Frutti Fresh,  pentru jignirile pe care i le-a adus anul trecut si ii cere daune de 500.000 de euro.

Povestea a inceput mai demult, dupa ce Victoras a afirmat public ca Vica ar fi trecut si prin patul lui. Blochina a dezmintit, ceea ce l-a infuriat pe Micula Junior care a lansat grave injurii cunoscutei vedete. „Cum sa fie piesa, nici Piturca n-o mai ia… si el are 60 de ani. Imi bag … in ea si-n punctul ei de vedere, asa, pe fata. Daca femeia de la 15 ani era curva lui Piturca, amanta declarata, gandeste-te ce fel de persoana e aia. Imi bag … in pasiunile ei”, declara beizadeaua in clar, acum carne de tun pentru judecatori. Ulterior, Victoras si-a cerut scuze, dar Vica a considerat ca nu au fost de ajuns pentru ca imaginea ei si disconfortul psihic creat fiului ei nu le acopera nici o mie de scuze.

Asadar, ea l-a dat in judecata si ii cere daune morale de 500.000 de euro. Desi toata lumea stie ca se da cu un bolid foarte scump si face dese curse cu elicopterul unde “vrea muschii lui”, Micula Jr. a avut o reactie incredibila, de tupeu ordinar: „N-are ce sa-mi ia, ca am un salar de 2 bani, n-am nici BAC-ul. Sa aiba grija ca s-ar putea sa plateasca ea daune. Vrea sa obtina bani nemunciti si astia o pot duce la pierzanie. Si stiti vorba aia: «frunzulita de cicoare, curva-i curva pana moare». Daca-i curva, daca-i batrana, ce-am zis eu incorect? Iar daca ea crede ca numele noastre seamana, o sa vada ca nu la fel si banii de avocati, nu la fel si puterea si nu la fel si mintea”. Blochina a declarat, ulterior, ca „aceasta reactie nu se face nici macar catre un dusman, dar catre un prieten care te-a ajutat si nu ti-a gresit cu nimic in viata asta, sa promovam lucrurile lui, hotelurile lui. Cand el a avut nevoie, tot timpul am fost acolo, l-am considerat un prieten”.

author avatar
Catalin Dumitrescu
745 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger