AcasăNewsViata de nabab pentru inspectorul traficant Parfait Malonga

Viata de nabab pentru inspectorul traficant Parfait Malonga

Parfait Malonga ducea o viata dubla: ziua - inspector la Primaria Capitalei, noaptea - dealer in cluburi

Parfait Malonga, fostul realizator TV care a fost incatusat de DIICOT dupa ce a vandut cannabis unui ofiter sub acoperire, ducea o viata de nabab, desi era un simplu bugetar – inspector la Primaria Capitalei.

Parfait Malonga ducea o viata dubla: ziua - inspector la Primaria Capitalei, noaptea - dealer in cluburi

Sorin Parfait Malonga a ajuns celebru dupa ce a incasat in 2001 cateva scatoalce de la Gigi Becali, in timp ce realizat o emisiune TV, „Fotbal la Maxx”. A disparut din presa si a ales o viata mai palpitanta: cluburi de noapte, „iarba”, alcool.

Totusi, ca orice traficant care se respecta, avea si un serviciu stabil, pentru ca pe cartea de munca nu putea trece „dealer”. Lucra de patru ani la Primaria Capitalei, ca inspector, iar declaratia sa de avere este curata ca lacrima.

Cu toate acestea, Malonga locuieste intr-un apartament cochet si deseori era vazut la volanul unui Mercedes. Luni, cand a fost retinut de DIICOT, el sofa o alta masina, un Matiz, pe care il transformase in magazin ambulant. Pe langa cele zece grame vandute politistului sub acoperire din Arges, in masina lui Parfait au fost descoperite alte 15 grame de cannabis, precum si un cantar pe care il folosea pentru a portiona drogurile vandute consumatorilor dependenti.

[nggallery id=292]

[youtube]lOl_juTKMsw[/youtube]

author avatar
Narcis Voica
913 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger