AcasăNewsVezi unde isi trimite Vanghelie fiul la studii

Vezi unde isi trimite Vanghelie fiul la studii

Marian Vanghelie (foto medalion) vrea ca fiul sau Alexandru sa urmeze cursurile unei universitati de top

Cand vine vorba de viitorul copiilor, multi dintre politicieni aleg sa-si scoleasca odraslele in strainatate.

Marian Vanghelie vrea ca fiul sau Alexandru (stanga) sa urmeze cursurile unei universitati de top

Varianta unei universitati de prestigiu este luata in calcul si de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie. Ca va fi Oxford sau Cambridge (pesedistul nu s-a hotarat inca!), cert este ca fiul edilului, Alexandru Vanghelie, va primi o educatie aleasa.  Pentru a-i creste sansele de admitere, Vanghelie si-a trimis baiatul la un curs pregatitor la Oxford. “Cursul o sa dea foarte bine la CV. Nu a fost unul de limba engleza, pentru ca fiul meu vorbeste fluent limba engleza. Au fost discutii cu profesorii care le-au explicat ce materii o sa li se predea”, a precizat Vanghelie. La cursurile unei scoli exclusiviste a participat in aceasta vara si Ana Geoana, fiica presedintelui Senatului, Mircea Geoana. Tanara a petrecut patru saptamani la Kent SAT Plus din New York, prefectionandu-si cunostintele acumulate in tara in vederea admiterii la o universitate americana.

Anglia, Elvetia si SUA, destinatiile preferate

Cat a stat in Statele Unite, Ana Geoana si-a facut noi prieteni

Alexandru Vanghelie si Ana Geoana nu fac insa altceva decat sa calce pe urmele altor vlastare de politicieni care au studiat in strainatate. Astfel, Vlad Stolojan, fiul PDL-istului Theodor Stolojan, s-a scolit la Cambridge, in timp ce Mihnea Nastase a fost trimis de tatal sau, Adrian Nastase, la un liceu in Elvetia.

Mihnea si Andrei Nastase studieaza in unitatile de invatamant alese de tatal lor

In paralel, fratele mai mare, Andrei Nastase, se specializeaza in economie, la Milano, la Universitatea Bocconi, acolo unde se pregatesc viitorii politicieni ai Italiei. Pentru prestigiul scolilor din Elvetia si Statele Unite a mizat si Adriean Videanu cand a decis sa-si trimita copiii la studii. Pana in prezent, universitatile din SUA ne-au si oferit un specialist in persoana lui Bogdan Dragoi, tanarul secretar de stat de la Finante, care a ales sa profeseze in tara.

author avatar
eNational
2.902 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger