AcasăNewsVEZI reactia de pe chipul lui GIGI BECALI, in momentul in care...

VEZI reactia de pe chipul lui GIGI BECALI, in momentul in care a aflat ca va face inchisoare! (VIDEO)

Becali a aflat sentinta pe care a primit-o in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, in biroul sau de la Parlament. Vestea a cazut ca un trasnet asupra deputatului, care s-a schimbat la fata in momentul in care a auzit ca a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

Reactia lui Gigi Becali a fost surprinsa cu o camera de luat vederi de catre jurnalistii de la Romania TV, aflati in biroul respectiv. Pe masura ce asculta verdictul in casti, pe chipul patronului stelist s-a citit ingrijorarea si supararea. Dupa ce a aflat ca magistratii au decis sa-l condamne la trei ani de detentie, Becali, puternic afectat, nu a mai vrut sa vorbeasca. „Hai ma luati astea ca nu mai am chef acum, ce naiba”, a fost tot ce le-a mai spus stelistul ziaristilor.

Apoi a stat minute bune inchis in birou. Cand a iesit sa vorbeasca din nou cu presa, a marturisit ca nu se astepta la acest verdict, dar ca se va preda singur, in asa fel incat sa nu vina mascatii dupa el la usa casei din Pipera. La acest moment, Gigi Becali se afla in spatele gratiilor, la Penitenciarul Rahova.

 

author avatar
eNational
697 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger