AcasăNewsVezi poza care a inspirat-o pe „eleva criminala” sa-si casapeasca mama cu...

Vezi poza care a inspirat-o pe „eleva criminala” sa-si casapeasca mama cu toporul

Cand era mica, „eleva criminala” a asistat la aceasta scena, pe care ea avea sa o puna in practica in martie 2009

Adolescenta care si-a macelarit mama adoptiva cu o toporisca isi traieste viata din plin. Alexandra Pintili se distreaza de minune alaturi de prieteni, cu alcool si tutun, dar si in spatiul virtual, unde a postat o fotografie socanta, in care tatal apare inarmat cu un topor, simuland ca-si omoara nevasta.

Cand era mica, „eleva criminala” a asistat la aceasta scena, pe care ea avea sa o puna in practica in martie 2009

„National” prezinta, in premiera, fotografii cu Alexandra Pintili si mama ei adoptiva, pe care tanara a casapit-o cu o toporisca in 2009.

Alexandra recunoaste in spatiul virtual ca unele dintre poze sunt facute la betie

Eliberata conditionat anul trecut din Penitenciarul Targsor, tanara incearca sa stea departe de ochii presei. Nu si de prietenii sai.

Tanara care si-a asasinat mama se distreaza de minune cu baietii din gasca

Alaturi de acestia, Alexandra gusta din placerile vietii, cu bautura din belsug, tutun la discretie si saruturi cu alte femei. Incercand sa demonstreze ca s-a reintegrat in societate si ca este cat se poate de normala, tanara supranumita „eleva criminala” a postat mai multe fotografii pe internet in care apare in toiul distratiilor stropite cu alcool, recunoscand ca in unele dintre poze era rupta de beata.

Pe langa imaginile realizate recent, Alexandra a facut publice si cateva fotografii din copilaria sa, in care apare alaturi de femeia pe care a ucis-o: Ioana Pintili, mama adoptiva.

Ioana Pintili, alaturi de fiica ei, cea care avea s-o ucida cativa ani mai tarziu, chiar pe acest hol

Una dintre poze, in care Alexandra era doar un bebelus ce incerca sa faca primii pasi cu premergatorul, este realizata pe holul unde, cativa ani mai tarziu, ea avea sa o macelareasca pe femeia care a crescut-o. „Mama era un pic cam prea entuziasmata”, a scris Alexandra sub imagine.

Relu Pintili

De departe, cea mai interesanta si, totodata, socanta poza este cea realizata la un picnic, in care Relu Pintili, tatal „elevei criminale”, apare aplecat preste sotia lui, intinsa la plaja, simuland ca o loveste in cap cu o…toporisca! Inspirata parca de aceasta imagine, Alexandra chiar si-a ucis mama cu o toporisca, crapandu-i capul, pentru ca se saturase de reprosurile acesteia. „Mda…Tata o omora pe mama cu un toporas”, sta scris, sarcastic, sub incredibila fotografie.

author avatar
Narcis Voica
2.745 afisari

2 COMENTARII

  1. Astfel de oameni nu mai trebuie niciodata sa aiba contact cu libertatea. Pur si simplu trebuie sa ramana pe viata intr-un centru de specialitate, unde sa beneficieze de tratament si ingrijire speciala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger