AcasăNewsVEZI cum va fi vremea in urmatoarele zile!

VEZI cum va fi vremea in urmatoarele zile!

S-a emis o informare meteo de ploi. Ce anunță meteorologii pentru Capitală! (foto: bucurestifm.ro)

Vremea va fi rece la inceputul saptamanii viitoare. Luni si marti vor fi conditii de ploaie in mai multe regiuni din tara, iar la munte sunt conditii de ninsoare. Temperaturile nu vor depasi 14-16 grade.

(foto: bucurestifm.ro)

Luni, cerul va prezenta innorari temporare in sudul, centrul si estul tarii. Va ploua in Oltenia si Muntenia iar in Transilvania si Moldova ar putea cadea precipitatii mixte. La munte sunt conditii de ninsoare, potrivit Mediafax. De asemenea, vantul isi va face simtita prezenta, cu intensificari in special in estul Romaniei si in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime se vor situa intre -6 si 4 grade, mai scazute in depresiuni.

La Bucuresti, vremea va fi rece. In timpul zilei cerul va fi acoperit de nori, existand sanse sa ploua. De asemenea, vantul va sufla slab pana la moderat. Maxima nu va depasi 12 grade.

Marti se va mai incalzi usor, insa dimineata se va mentine rece. In sud vor fi conditii de ploaie, in special in cursul dupa-amiezii. Vantul va sufla slab pana la moderat, temperaturile maxime fiind cuprinse intre 8 si 16 grade.

194 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger