AcasăNewsVezi ce sex-simboluri sunt perfecte si nu prea!

Vezi ce sex-simboluri sunt perfecte si nu prea!

Cei mai multi dintre noi traim cu impresia ca vedetele pe care le admiram sunt perfecte sau ca, ma rog, sunt foarte aproape de perfectiune, cel putin din punct de vedere fizic.

Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa cum credem si nu ma refer aici doar la faptul ca pana si divele au tenul accneic si picioarele pline de celulita. Exista o categorie de vedete care s-au nascut cu “defecte” si, cu toate acestea, raman sexy, dominand toate topurile celor mai frumosi oameni ai planetei.

Megan Fox are degetele de la maini scurte si groase

Megan Fox

Actrita Megan Fox este exemplul clasic de frumusete cu hibe. Vedeta din “Transformers” sufera de brahidactilie, o malformatie congenitala, caracterizata prin scurtimea degetelor de la maini din pricina lipsei unei articulatii interfalangiene. Cu alte cuvinte, actrita are degetele scurte si groase. Din acest  motiv, Megan se jeneaza sa isi arate mainile prin filme sau reclame, preferand ajutorul unei dubluri.

Mila Kunis are ochii de culori diferite

Mila Kunis

Nica macar actrita Mila Kunis, balerina temperamentala din “Black Swan”, nu intra in  categoria vedetelor fara de cusur. Vedeta de origine ucraineana a avut mari probleme de vedere si ani la randul nu a vazut decat cu un singur ochi. In plus, Mila are ochii de culori diferite. Stangul este verde, dreptul este caprui.  Cu acelasi defect se pot “lauda” si actrita Jane Seymour (Doctor Quinn) si cantaretul David Bowie.

Karolina Kurkova

Karolina Kurkova zici ca s-a nascut fara ombilic

O alta frumusete cu “defecte” este modelul ceh Karolina Kurkova, in varsta de 28 de ani. In cazul ei, “cusurul” s-ar traduce prin lipsa buricului, marturie a unei operatii nereusite pe care Karolina a suferit-o in copilarie. Pentru ca este destul de neobisnuit sa gazduiasca in reviste persoane lipsite de ombilic sau pentru ca se tem sa nu fie acuzati ca au prelucrat  prea mult imaginile pe calculator, pana la disparitia ombilicului,  unii editori recurg la un truc. Respectiv, ii “confectioneaza” modelului un buric  cat se poate de banal in Photoshop.

Halle Berry are o conformatie atat de ciudata a degetelor de la picioare, incat la dreptul pare sa aiba sase

Halle Berry

Fosta miss, fost model, actualmente actrita de succes, Halle Berry este o abonata a topurilor care le desemneza pe cele mai sexy femei din lume. Cu asa ochi, asa talie,  asa aer poznas si usor nauc cine se mai uita la picioare? La picioare, unde frumoasa Halle are o problema care le sare in ochi tuturor celor care  o fotografiaza in sandale sau papuci. Mai exact, vedeta are o conformatie atat de ciudata a degetelor, incat la dreptul pare ca are sase degete, nu cinci.

Joaquin Phoenix s-a nascut cu cicatrice intre buza si nas

Joaquin Phoenix

La categoria sex –simboluri masculine imperfecte, conduce detasat actorul Joaquin Phoenix, posesorul unei cicatrice intre buza de sus si nas. Mult timp s-a crezut ca starul s-a nascut cu “buza de iepure”, iar semnul respectiv este urma unei interventii chirurgicale de corectare. In realitate, Joaquin s-a nascut cu cicatricea respectiva, care s-a format din faza intrauterina. Asadar, Phoenix e natural “defect”.

Vince Vaughn si-a pierdut varful degetului mare de la mana stanga intr-un accident de masina

Vince Vaughn

Nu doar actritei Megan Fox ii vine greu sa isi arate degetele in fata camerelor de luat vederi. Si colegul ei de breasla Vince Vaughn, in varsta de 41 de ani, are aceleasi ezitari. Asta pentru ca atunci cand avea 17 ani, Vaughn si-a pierdut varful degetului mare de la mana dreapta intr-un accident de masina.

author avatar
Alina Creanga
2.207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger