AcasăNewsVezi ce-l asteapta pe Adrian Nastase cand iese din inchisoare

Vezi ce-l asteapta pe Adrian Nastase cand iese din inchisoare

Pesedistii i-au transmis lui Adrian Nastase ca este binevenit in partid

Comisia de eliberari conditionate de la Penitenciarul Jilava a dat aviz pozitiv pentru punerea in libertate a lui Adrian Nastase. Potrivit unor surse din cadrul ANP, o ”lucrare stiintifica”, redactata in timpul detentiei, i-ar fi adus fostului premier o reducere a pedepsei cu 45 de zile.

Pesedistii i-au transmis lui Adrian Nastase ca este binevenit in partid

Calculele avocatilor, care sustineau ca Nastase ar putea merge acasa spre sfarsitul lunii ianuarie, au fost incurcate de  Judecatoria Sectorului 4 , instanta stabilind ca cererea de eliberare inainte de termen sa fie judecat in 12 februarie. ”Termenul este prea lung. Daca cererea va fi judecata in 12 februarie, practic s-ar pierde zilele scazute din pedeapsa primita de Adrian Nastase, respectiv perioada din 20 pana in 26 iunie 2012 cand a fost internat in Spitalul Floreasca”, a explicat avocatul Ion Cazacu, precizand ca va solicita preschimbarea termenului.

Dupa anuntul ca Nastase ar putea fi pus in libertate mai repede, social-democratii s-au grabit sa declare ca-l asteapta cu nerabdare sa se intoarca in partid. ”Adrian Nastase oricand poate fi membru al PSD. Nu ne temem de critici. Un om nu poate fi pedepsit de doua ori. Adrian Nastase este binevenit in PSD.  Va fi primit cu bratele deschise”, a precizat purtatorul de cuvant al partidului, europarlamentarul Catalin Ivan.

author avatar
Adelina Ionicel
766 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger