AcasăNewsVezi ce face Florin Salam, cand anchetatorii il cauta pe acasa (VIDEO)...

Vezi ce face Florin Salam, cand anchetatorii il cauta pe acasa (VIDEO)

Devenit „inamicul public numarul 1”, dupa ce a recunoscut ca a consumat droguri, manelistul Florin Salam este cautat pe acasa de anchetatori.

Salam risca ani grei de inchisoare, fiind banuit si de trafic de droguri, dar, in primul rand, risca sa fie decazut din drepturile de tata pe motiv ca a consumat droguri.

Anchetatorii ii dau in continuare tarcoale, pentru a obtine noi detalii, iar reprezentantii Protectia Copilului vor sa-l controleze pentru a vedea daca se pune problema de a-l deposeda de cei doi.

Manelistul insa a contrat loviturile primite cu o strategie de zile mari. Si-a dus copiii la un hotel de lux din Capitala, unde sunt supravegheati de mai multi apropiati, iar el s-a refugiat intr-un studio de inregistrare unde isi continua treaba.

Salam a si lansat o noua piesa, inspirata de ce a patit in ultimele zile, melodia avand un titlu sugestiv – „Lume, lume, ce ai cu mine”. In plus, Salam face ce stie mai bine, adica bani.

Manelistul s-a pus pe promovat proiectul producatorului Nicu de la Plenita. Salam vorbeste in termeni laudativi despre Nicu de la Plenita, pe care il considera „producatorul tuturor lautarilor din Romania”, si sustine ca orice manelist trebuie sa treaca prin mana lui Nicu, daca vrea sa devina un solist consacrat. Iar Nicu de la Plenita a pornit un nou proiect prin intermediul caruia si-a propus sa descopere noi talente atat ca interpreti de manele, cat si ca dansatoare.

[youtube]9O47DGHv5p0[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
2.043 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger