AcasăNewsVezi care e Noua Ordine Mondiala dupa Merkel si Sarkozy

Vezi care e Noua Ordine Mondiala dupa Merkel si Sarkozy

Noua Ordine Mondiala presupune un singur guvern global, dar cu „guvernatori” zonali, ca sa se poate tine bine fraiele. Zona euro intra in „schema”.

Sarkozy si Merkel se inteleg perfect cand vine vorba sa fie „buricul” Europei, „aripa” economica

Tandemul Merkel-Sarkozy a gasit ca e oportun sa faca un pas hotarator spre „Noua Ordine Mondiala”, conceptul care, pana nu demult, era trecut la „conspiratii”. Fara sa se consulte cu presedintii din tarile ce fac parte din „zona euro”, Merkel si Sarkozy s-au intalnit la ceas de taina si au hotarat gura la gura sa formeze „guvernul economic al zonei euro, cu un presedinte permanent”.

Banu’ conteaza

Oricum, doar banu’ conteaza din toata zona asta, iar cand e vorba de bani, popoarele nu trebuie sa aiba niciun cuvant de spus. Degeaba se lamenteaza „conspirationistii” ca initiativa acestui „guvern economic interguvernamental” nu este democratica! Presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, a salutat initiativa, iar ceilalti presedinti cu probleme, adica indatorati pana peste ceafa, probabil vor saluta si ei in cor. Cei doi lideri l-au propus presedinte al guvernului european, aripa economica, pe actualul presedinte al C. E., Herman Van Rompuy, ca sa fie din „fratie”. Merkel-Sarkozy nu s-au incurcat in „detaliile” pe care le implica noua instanta euro, adica: sprijin popular pentru noile tratate, o legislatie secundara pentru implementarea deciziilor „guvernului economic”, infrastructura pentru coordonare interguvernamentala, stabilirea persoanelor care vor negocia la nivel international etc. Cuvinte prea lungi! Cat despre „regula de aur’” bugetara, pe care vor s-o impuna celor 17 tari membre ale zonei euro, se va vedea ce ascunde!

author avatar
Adina Mutar
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger