AcasăNewsVesti teribile despre Michael Schumacher: "Nu da semne ca-si revine din coma!"

Vesti teribile despre Michael Schumacher: „Nu da semne ca-si revine din coma!”

Michael Schumacher, fostul mare campion mondial de Formula 1, se afla in coma de mai bine de o luna, dupa ce a fost victima unui accident suferit pe partia de schi.

Neamtul se afla in vacanta cu familia, in Alpii francezi, cand s-a petrecut teribilul accident. Internat la un spital din Grenoble, lui Schumacher i-a fost indusa starea de coma pentru a putea fi operat pe creier.

Totusi, dupa aproximativ o luna de coma indusa, medicii francezi au decis sa-i reduca lui Schumacher numarul de sedative administrate pentru a incerca sa-l aduca pe acesta la viata.

Initial, toate semnalele aratau ca Schumacher este in recuperare, neamtul reusind sa-si miste pleoapele. Acum, medicii sustinand ca situatia nu mai este chiar atat de roz.

Ba chiar, jurnalistii de la bild.de anunta ca Schumacher ramane in stare critica. „Cu exceptia unor spasme reflex, Schumacher nu a raspuns stimulilor din testele facute de medici. Nu da semne ca-si revine din coma” a fost anuntul socant facut de medicii francezi.

In aceste conditii, exista posibilitatea sa mai dureze saptamani pana cand Schumacher isi revine din coma, chiar daca medicii apeleaza si la ultima arma, vocile celor dragi lui Schumacher, pentru imbunatatirea situatiei in care se afla fostul campion de Formula 1.

author avatar
Cristi Ionita
1.287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger