AcasăNewsVesti deloc bune de la meteorologi: Vin ploi abundente si chiar ninsori,...

Vesti deloc bune de la meteorologi: Vin ploi abundente si chiar ninsori, la munte!

Pregatiti-va umbrelele si hainele mai groase! Vremea se strica in urmatorul interval. Sunt anuntate ploi si chiar lapovita si ninsoare, in zonele montane.

Meteorologii nu vin cu vesti foarte bune pentru urmatoarele zeci de ore. Daca marti precipitatiile care au cazut in mai multe zone din tara nu au fost insemnate cantitativ, situatia se schimba in intervalul imediat urmator.

O informare a Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) emisa in urma cu scurt timp si valabila pentru intreaga tara, incepand de miercuri ora 14, precizeaza ca vremea va fi urata la nivelul intregii tari, cel putin pana joi la pranz – ora 12. Ploile vor fi la ordinea zilei, in majoritatea regiunilor. Meteorologii mentioneaza ca precipitatiile vor fi insemnate cantitativ in special in Oltenia, Muntenia, Crisana si Banat, dar si in vestul si sudul Transilvaniei.  Va ploua cu peste 20 l/mp si izolat se vor atinge chiar si 40 l/mp. La munte, insa, situatia va fi cu totul alta – precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare.

De asemenea, specialistii ANM au anuntat ca in toata aceasta perioada vantul isi va face simtita prezenta. Vor fi rafale in sudul si vestul tarii, dar si la munte. Intensificarile pot atinge 45-50 km/h, izolat si 60-70 km/h.

Sursa foto: ziarulunirea.ro

415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger