AcasăNewsVesti crunte de la meteorologi. Nu scapam de vremea rea!

Vesti crunte de la meteorologi. Nu scapam de vremea rea!

La ora 22.00 a intrat in vigoare o informare meteorologica de vreme rea, specialistii anuntand ninsoare, ploi, polei si ger pentru aproape toata tara.

Avertizarea meteorologica este valabila pana in noaptea de duminica spre luni, dar specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie sustin ca exista posibilitatea ca avertizarea meteorologica sa fie prelungita, in functie de modul in care vor evolua lucrurile.

Ultimele informatii arata ca ninsorile si-au facut deja aparitia in nord-vestul tarii, apoi aria lor se va extinde si va cuprinde Maramuresul, Crisana, Transilvania si Moldova. De asemenea, local ninsorile vor fi prezente si in zona Banatului.

Jumatatea de sud a tarii va fi afectata, la inceput, de precipitatii mixte ce vor favoriza depunerile de polei. Treptat, precipitatiile mixte se vor transforma in ninsori, urmand sa ninga mai ales in Dobrogea si estul Munteniei.

Sunt asteptate ninsori importante abundente in zona de munte, unde rafalele de vant, ce pot atinge viteze de pana la 80 de kilometri pe ora, vor troieni zapada.

author avatar
Cristi Ionita
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger