AcasăNewsVesti bune pentru Michael Schumacher: "Are mari sanse sa-si revina!"

Vesti bune pentru Michael Schumacher: „Are mari sanse sa-si revina!”

Aflat de aproximativ o luna in coma, dupa ce a suferit un teribil accident la schi, Michael Schumacher, fostul campion mondial de Formula 1, da semne de revenire.

Medicii de la Spitalul Universitar din Grenoble au decis sa-i reduca medicamentatia lui Schumacher, dupa ce l-au tinut circa o luna intr-o stare de coma indusa, iar fostul pilot de Formula 1 a clipit.

Vestea a fost primita cu urale de toti cei care sunt interesati de starea de sanatate a lui Schumacher. Medicul american Gary Hartstein, colaborator al Formula 1, a precizat, conform ziare.com, ca fostul pilot are sanse mari sa-si revina, daca a dat semne de viata imediat ce i-a fost redusa medicamentia.

„E un prim pas major in recuperare faptul ca Michael Schumacher a clipit dupa ce i-a fost redusa medicamentatia. E o stire fantastica. Cand un pacient da un semn imediat ce doctorii incearca sa-l scoata din coma indusa inseamna ca are mari sanse sa-si revina”, a spus Hartstein.

Michael Schumacher a suferit un accident la schi pe 29 decembrie anul trecut. Neamtul se afla cu familia, in vacanta, in Alpii francezi. Aflat pe una dintre partiile de la Maribel, Schumacher a parasit suprafata regulamentara, a pierdut controlul schiurilor si s-a lovit cu capul de o stanca.

author avatar
Cristi Ionita
527 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger