AcasăNewsVesti bune din Italia: au fost gasiti 8 supravietuitori ai avalansei (VIDEO)

Vesti bune din Italia: au fost gasiti 8 supravietuitori ai avalansei (VIDEO)

Un val de speranta atat pentru salvatori, cat si pentru familiile celor care asteapta vesti despre cei dragi – fie turisti, fie angajati ai hotelului inghitit de maluri intregi de zapada: au fost gasite opt persoane in viata, in incinta inconjurata de nameti.

Potrivit site-ului La Stampa, initial se anuntase ca ar fi vorba despre 6 oameni gasiti in viata – o fetita in varsta de 6 ani, doua femei si trei barbati. Ulterior, la cateva zeci de minute distanta, s-a aflat ca numarul supravietuitorilor a crescut la 8, si ca ar mai fi vorba despre un minor si despre o femeie. Copila ar fi chiar fiica unuia dintre cei doi barbati gasiti in viata in prima faza, dupa producerea avalansei devastatoare, cel care, de altfel, anuntase autoritatile despre cele intamplate, cerand ajutor si dezvaluind ca in hotel au ramas cei doi copii, dar si sotia sa.

Cel mai probabil o data ce se va ajunge la cei sase supravietuitori, care s-ar afla undeva in zona bucatariei din incinta, din cate noteaza presa din Peninsula, oamenii vor fi preluati cu elicopterul si scosi din zona inghitita practic de cantitati impresionante de zapada.

In tot acest timp, salvatorii fac eforturi sa dea de urma si celorlalti oameni despre care nu se mai stie nimic de zeci de ore mai exact din noaptea de miercuri spre joi. Insa trebuie spus si faptul ca, pana la momentul de fata, au fost gasite si patru trupuri fara viata, insa despre persoanele care nu au supravietuit nu s-au dat detalii.

Interventia a fost si continua sa fie foarte dificila, tocmai in cauza faptului ca zapada a inghitit complexul hotelier si a acoperit toate drumurile de acces din zona.

Primele imagini surprinse la fata locului indica proportiile dezastrului: [youtube]21Txf1vdAGs[/youtube]

sursa foto: captura youtube/RT

author avatar
Cristina Stefan
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger