AcasăNewsVESTE TERIBILA pentru Gigi Becali: Transferarea la Poarta Alba, respinsa!

VESTE TERIBILA pentru Gigi Becali: Transferarea la Poarta Alba, respinsa!

Gigi Becali a primit, miercuri, o noua veste proasta. Conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor a respins cererea de transfer a finantatorului Stelei de la Jilava la Poarta Alba.

Gigi Becali nu va fi, deocamdata, transferat de la Penitenciarul Jilava. „Compartimentul Relatii Publice si Mass-Media din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor precizeaza ca solicitarea va fi reanalizata dupa finalizarea cauzelor aflate pe rolul instantelor de judecata din municipiul Bucuresti in care acesta este citat”, se arata intr-un comunicat de presa emis de ANP.

Latifundiarul a inaintat o cerere de transfer de la Penitenciarul Bucuresti Jilava la Penitenciarul Poarta Alba, pe data de 26 august, iar pe 2 septembrie Comisia de la  Jilava a avizat favorabil solicitarea lui  Becali. Omul de afaceri a facut aceasta cerere pe motiv ca relatiile cu cei din conducerea Penitenciarului Jilava „sunt destul de deteriorate”, urmare a incidentului legat de folosirea cartelei unui alt detinut, cand Gigi a fost sanctionat.

Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN). Finantatorul Stelei mai are doua condamnari definitive, respectiv una de trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul sechestrarii celor care i-au furat limuzina, si una de trei ani de inchisoare cu executare in dosarul „Valiza”, pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

author avatar
Alina Costache
774 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger