AcasăNewsVeste proasta pentru inculpatii din "Dosarul Transferurilor": "Intra toti la inchisoare"

Veste proasta pentru inculpatii din „Dosarul Transferurilor”: „Intra toti la inchisoare”

Sapte dintre cei mai importanti oameni de fotbal din Romania asteapta, pe 25 februarie, sa afle verdictul final in „Dosarul Transferurilor”.

Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Popescu, Gigi Netoiu, Jean Padureanu, Cristi Borcea si George Copos sunt acuzati de spalare de bani si evaziune fiscala si risca sa fie condamnati la cate cinci ani de inchisoare cu executare.

Audiati ultima data luni, 10 februarie, inculpatii au fost instiintati ca verdictul ramane in pronuntare pana spre sfarsitul lunii februarie. Inculpatii sperau ca faptele sa se prescrie, gratie noului Cod Penal, insa Florin Surghie, unul dintre avocatii ce ii reprezinta pe oamenii de fotbal, a precizat ca nu se pune problema de asa ceva.

Conform fanatik.ro, Surghie a precizat ca „intervine prescrierea doar in cazul de inselaciune. Raman acuzatiile de spalare de bani si evaziune fiscala. Nu scapa nimeni daca instanta nu doreste asta. Daca sentinta este defavorabila celor invinuiti, a doua zi intra toti la inchisoare”.

Luni s-a anuntat ca faptele s-au prescris in cazul lui Mihai Stoica, managerul general al Stelei, cel care fusese condamnat, initial, la patru ani de inchisoare, cu executare, pentru inselaciune.

author avatar
Cristi Ionita
1.512 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger