AcasăNewsVeste buna pentru soferi: Toate drumurile nationale, deschise circulatiei

Veste buna pentru soferi: Toate drumurile nationale, deschise circulatiei

Autoritatile au anuntat ca se poate circula pe toate drumurile nationale din Romania, incepand de luni dimineata de la ora 8.00.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania informeaza asupra faptului ca toate drumurile nationale sunt deschise circulatiei si ca nu mai este niciunul blocat din cauza zapezii. Insa, au fost impuse restrictii de tonaj pe un drum din judetul Buzau. Pe DN22, intre localitatile Ramnicu Sarat si Baile (judetul Buzau), circulatie a fost deschisa inca de duminica seara, dar doar pentru autovehiculele cu masa mai mica de 3,5 tone.

Centrul InfoTrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane informa ca in jurul orei 9:00, traficul rutier pe DN7 Pitesti – Ramnicu Valcea, in zona localitatii Moraresti, judetul Arges, se desfasura pe o banda, din cauza unui autotren care s-a rasturnat pe timpul noptii in afara partii carosabile.

In prezent ninge slab in mai multe zone ale tarii, pe unele drumuri nationale mai putin circulate, care traverseaza zone montane, existand un strat subtire de zapada.

In jurul orei 12.00, politistii au mai emis o avertizare pentru cei ce vor circula pe varianta de ocolire a municipiului Sibiu. Acolo este ceata, iar vizibilitatea este redusa sub 30 de metri pe portiunea kilometrica 9-17.

Politistii le recomanda conducatorilor auto sa circule cu viteza adaptata, sa pastreze in mers o distanta suficienta fata de vehiculele din fata lor, pentru a putea opri in conditii de siguranta.

author avatar
Andra Nesu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger