AcasăNewsVersiunea lui Tuncay despre destramarea casniciei cu Andreea Marin

Versiunea lui Tuncay despre destramarea casniciei cu Andreea Marin

Andreea si Tuncay s-au sorbit din priviri

Au trecut cateva zile de cand admiratorii Andreei Marin primeau vestea – de la fosta realizatoare al „Surprizelor” insasi- ca va exista un divort in familia Ozturk, intemeiata in urma cu acum trei ani.

Tuncay a ales sa lase sa treaca niste zile pana sa spuna si el versiunea lui

Dar daca pana acum opinia publica aflase doar punctul de vedere al Andreei, unul exprimat pe Facebook, din care se desprinde clar ideea ca vedeta Tv cere discretie in jurul acestei decizii, in special pentru a-si proteja fetita, pe Violeta, de orice comentarii si speculatii malitioase, iata ca si tanarul fizioterapeut turc a ales sa iasa la lumina, cu propria versiune asupra sfarsitului mariajului cu Andreea, ce fusese oficializat in mare taina, la finele lui 2013.

Tot prin intermediul Facebook-ului, de aceasta data cu un mesaj stufos si plin de pasaje ce fac apel din plin la latura sensibila a cititorilor, Tuncay dezvaluie cum anume de s-a destramat relatia lui cu Andreea Marin.

„Am trait cei mai extraordinari ani alaturi de o femeie pretioasa”

Incepand cu inceputul, cum se spune, si anume prin a mentiona cum anume l-a cucerit, pentru inceput, „Zana Surprizelor” -cum inca i se spune Andreei Marin, la ani buni de la disparitia din grila TVR a emisiunii cu pricina -Ozturk (30 de ani) descrie povestea de dragoste traita alaturi de vedeta TV in cei mai frumosi termeni cu putinta. Isi aminteste ca a vazut-o prima oara in cabinetul lui din Turcia, dar si ca Andreea a reusit sa il farmece nu doar pe el, ci si pe familia lui. „Am trait cei mai extraordinari ani alaturi de o femeie pretioasa. Nu m-as fi gandit vreodata la faptul ca cineva ar putea sa imi schimbe viata atat de mult, sa aiba un impact incredibil asupra mea si care sa ma faca sa simt un amalgam de sentimente frumoase si intense. Mereu o sa-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a oferit acesti ani alaturi de ea. O sa-mi fie dor de toate momentele alaturi de ea. O femeie care a fost langa mine indiferent de situatie, dar in special in cele mai grele momente ale vietii mele. (…) Nu a fost doar sotia mea ci si cea mai buna prietena a mea”, marturiseste tanarul Ozturk.

„Focul a fost atat de puternic incat nu l-am putut tine sub control si ne-a ars”

Si daca va intrebati, in atari conditii, cum de s-a produs destramarea casniciei celor doi indragostiti, pe care i-a despartit, pe langa bariera lingvistica, si cea de varsta, distanta dintre ei fiind de 11 ani, acelasi Tuncay ofera explicatia, in incercarea de a demonta speculatiile cum ca in inima lui ar fi intervenit o alta femeie. „Iubirea dintre noi a devenit cu timpul si mai mare si mai puternica. (…) Dragostea noastra a fost atat de mare incat am trait totul la intensitate maxima si totodata anumite discutii pe care le-am purtat au fost foarte puternice si ranindu-ne verbal inimile fiecaruia in anumite momente. (…) In ciuda tuturor lucrurilor bune din povestea noastra, acest sfarsit a fost necesar pentru amandoi. (…) Andreea este femeia vietii mele si o sa aiba un loc special in inima mea deoarece ea este singura femeie pe care o sa o iubesc in felul acesta. (…) Andreea a fost femeia care a aprins dragostea in inima mea si mi-a umplut sufletul, dar focul a fost atat de puternic incat nu l-am putut tine sub control si ne-a ars”, incheie sotul Andreei mesajul prin care vrea sa ofere lumii interesate versiunea sa asupra divortului de vedeta TV.

Va amintim ca pentru Andreea Marin este a treia oara cand ajunge in ipostaza de a divorta, dupa incheierea mariajelor sale cu Cristian Gheorghita si, ulterior, cu solistul Stefan Banica, acesta din urma fiind si tatal Violetei, fetita in varsta de 9 ani a vedetei TV. Dar si ca, in momentul in care a anuntat decizia in cauza sublinia ca vrea sa puna pe primul plan „respectul de sine”.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger