Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Verificarile au scos la iveala inca o problema cu un cod de parafa. Anuntul Ministerului

Verificarile au scos la iveala inca o problema cu un cod de parafa. Anuntul Ministerului

Autor:

Cazul italianului acuzat ca a profesat in Romania fara sa aiba acest drept, dar caruia Directia de Sanatate Publica Bucuresti i-a eliberat, in martie anul trecut, un cod de parafa a iscat un adevarat val de verificari.

 

reteta medicamente 300x225 Verificarile au scos la iveala inca o problema cu un cod de parafa. Anuntul Ministerului

(foto: emaramures.ro)

Una dintre ele se face chiar la nivelul DSP Bucuresti. Si, din cate se pare, surprizele amare nu s-au lasat prea mult asteptate. In sensul in care Ministerul Sanatatii a comunicat, vineri, ca “in urma verificarilor demarate la DSPMB dupa ce s-a constatat ca a fost eliberat un cod de parafa in mod ilegal, a fost indentificat un al doilea caz asemanator”.

Prea multe detalii despre acest nou caz nu au fost facute publice, pe motiv ca Politia si Parchetul fac o ancheta in aceasta privinta.
Ce s-a mai transmis de la nivelul MS este, insa, faptul ca inca nu s-a incheiat respectivul control la DSP Bucuresti, ca institutia condusa de Sorina Pintea “va pune in continuare la dispozitia organelor de ancheta toate informatiile obtinute” in cadrul acestei actiuni, dar si ca ambele persoane “care au obtinut cod de parafa in mod ilegal nu mai presteaza servicii medicale”.

In tot acest timp, “falsul medic”, cum a ajuns sa fie cunoscut in opiniei publice tanarul italian care ar fi trecut drept chirurg plastician si ar fi lucrat in clinici private din Romania, a fost arestat preventiv, in urma unei decizii luate de Judecatoria sectorului 1.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!