AcasăNewsVerificari in Capitala si 3 judete. Statul, pagubit cu peste 2, 2...

Verificari in Capitala si 3 judete. Statul, pagubit cu peste 2, 2 milioane de lei

O parte a oamenilor legii din cadrul IGPR specializati in cercetarea infractiunilor de natura economica si-au inceput saptamana facand perchezitii intr-un caz in care suspiciunile vizeaza posibile fapte de evaziune fiscala si spalare de bani.

Se fac 12 perchezitii in Bucuresti si in judetele Ilfov, Cluj si Arges, actiunea fiind derulata sub supravegherea reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si vizand verificari la domiciliile unor persoane si la punctele de lucru ale unor firme.

Pe scurt, din directi IGPR se precizeaza ca din cercetarile facute pana la momentul perchezitiilor au rezultat suspiciuni cum ca mai multe persoane nu ar fi declarat mai multe venituri realizate. Din cate se mentioneaza in comunicatul Politiei Romane, reteta folosita ar fi fost urmatoarea: „banii proveniti din infractiunea de evaziune fiscala ar fi fost transferati in contul unei persoane fizice, sub forma de pret al unui antecontract de vanzare – cumparare a unor terenuri agricole (ulterior a fost reziliat) si insusiti de una dintre persoanele banuite„, iar paguba adusa statului ar fi depasit 2,2 milioane de lei.

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger