AcasăNewsVerdictul politistilor, in cazul Iuliei Ionescu: "Nu s-a comis vreo infractiune"

Verdictul politistilor, in cazul Iuliei Ionescu: „Nu s-a comis vreo infractiune”

Reprezentantii Politiei Romane au pus punct final, sambata seara, telenovelei „Iulia Ionescu”, eleva de 15 ani, din Bucuresti, care a disparut de acasa pentru a se calugari.

Dupa doua zile petrecute la Suceava, tanara i-a telefonat mamei sale sambata, in jurul orei 16.00, si-a cerut scuze si a anuntat-o pe aceasta ca se intoarce acasa. Politistii, care interceptau telefoanele parintilor Iuliei Ionescu, au identificat locul din care aceasta a sunat si au gasit-o, cu ajutorul angajatilor CFR.

Reprezentantii Politiei Romane sustin ca „pana pe 12 februarie nu au fost obtinute date relevante din care sa elucideze cum a disparut minora. Din dispozitia vicepremierului Gabriel Oprea, punctul de comanda a fost suplimentat cu specialisti ai Politiei Romane. Am beneficiat si de suportul SRI. Sambata dupa-amiaza, in baza informatiilor obtinute, am aflat ca minora se afla in judetul Suceava. O echipa specializata a identificat-o si ea se indreapta acum catre Bucuresti. Minora nu a fost victima vreunei infractiuni”.

Fericit ca fata lui se intoarce, teafara, acasa, Daniel Ionescu, tatal tinerei de 15 ani, a afirmat ca: „in acest moment trebuie sa-mi intelegeti durerea si sa imi intelegeti bucuria. Bucuria mea este mare. Am vazut desfasurarea de forte care a avut loc si eram sigur ca cel mai tarziu duminica o vor gasi. Am primit ajutor din toate partile: de la televiziuni, din partea politiei si de la media. Nu vreau sa vorbesc despre duhovnic. Cred ca absolut corect si moral era ca atunci cand a primit un mail sa fie informati parintii. Vorbim totusi despre un copil minor”.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger