AcasăNewsVerdictul in Dosarul Transferurilor, amanat pentru data de 4 martie

Verdictul in Dosarul Transferurilor, amanat pentru data de 4 martie

Inculpatii din „Dosarul transferurilor” asteapta finalizarea cat mai rapida a procesului

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis marti dimineata amanarea verdictului in privinta celor opt inculpati din Dosarul Transferurilor.

Soarta celor opt personalitati din fotbal va fi decisa in data de 4 martie, la ora 14.00. Judecatorii au decis amanarea pentru ca nu au avut imp suficient sa parcurga dovezile prezentate de procurori si avocatii apararii.

Dosarul Transferurilor se afla pe rolul instantelor de opt ani, iar magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti trebuiau sa ia astazi o decizie definitiva

Potrivit Romania TV, procurorul de sedinta a cerut, pe 10 februarie, pedepse cu executare pentru majoritatea inculpatilor din dosarul transferurilor din fotbal pentru care faptele nu s-au prescris prin intrarea in vigoare a noului Cod penal. Acest lucru este valabil pentru Cristian Borcea, Ioan Becali si Victor Becali, asa ca procurorul a cerut condamnarea acestora la pedepsele pe care Curtea de Apel Bucuresti le-a stabilit initial: sapte ani de inchisoare cu executare pentru fostul finantator al FC Dinamo Bucuresti, Cristian Borcea, opt ani pentru fostul impresar Ioan Becali si sapte ani de închisoare pentru Victor Becali.

Pedepsele solicitate de procuror in Dosarul Transferurilor: pentru George Copos anchetatorii au cerut pedeapsa de inchisoare cu executare pentru o perioada de la 1 la 5 ani; pentru Jean Padureanu – pedeapsa de trei ani cu suspendare, asa cum a decis anterior Curtea de Apel; Mihai Stoica – in cazul sau faptele incriminate sunt prescrise conform noului Cod Penal (intrat in vigoare la 1 februarie); pentru Gigi Netoiu – aceeasi pedeapsa stabilita de Curtea de Apel, trei ani cu suspendare; pentru Gica Popescu – s-a solicitat pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, la fel ca in precedenta solutie a Curtii de Apel.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger