AcasăNewsVera, Jourova pe ce-ai mai scump ca n-ai citit Protocoalele SRI-DNA!

Vera, Jourova pe ce-ai mai scump ca n-ai citit Protocoalele SRI-DNA!

Comisarul european pentru Justitie a venit sa bata campii prin Romania

Nicio zi fara un oficial bruxellez care sa ne ia la misto. In cazul de fata, avem o ea, pe Vera. Vera Jourova, comisar european pentru Justitie. Comisar care, insa, habar n-are de protocoalele secrete din justitia romaneasca. Mucles, subiect tabu pentru Occident! Vera asta a venit la Bucuresti cu temele facute si directivele in mapa, dar s-a Jourova pe familia ei ca n-a auzit de Protocoalele noastre. Doar de cele ale Inteleptilor Sionului, dar alea-s dintr-o alta categorie.

Comisarul european pentru Justitie a venit sa bata campii prin Romania

In ziua in care Klaus Iohannis l-a jucat prost pe Traian Basescu, sfarsind prin a starni hohote de ras in Parlament, Vera Jourova punea piciorul pe pamant romanesc. La Otopeni, prima flegma pe obrazul Guvernului care din ianuarie va prelua presedintia Comisiei Europene. „Speram ca masurile pe care le convenim acum cu autoritatile de aici vor dura mai mult decat guvernele Romaniei”. A vrut sa para spirituala, dar numai lingaii globalismului bruxellez au ras.

Generalitati si atat. Nimic despre abuzuri

In mai putin de doua luni, Romania va conduce masinaria care stabileste destinele socio-economice ale celor 28 de state membre UE. Deocamdata, „prietenii” din Vest cauta sa ne limiteze dreptul de a tine mainile pe volan si ne arunca inapoi in banca, sub pretextul ca mai avem de invatat, de dat si luat examene. Cu un discurs de absolvent al scolii neomarxiste occidentale, Vera Jourova a vorbit la Bucuresti despre totul si nimic. Punctual, niciuna dintre temele care ard in Justitie nu a fost atinsa, doar platitudini mestecate deja de anarhistii #rezist. „In ciuda numeroaselor consultari, regretam ca guvernul roman s-a angajat in anumite schimbari care pun sub semnul intrebarii progresul obtinut in 11 ani de la aderare. Eu si generatiile mai in varsta de romani ne amintim foarte bine sistemul in care conducerea unui partid unic desemna judecatori, procurori sau chiar dicta sentinte. Romanii au luptat pentru a trai intr-o democratie unde instantele de judecata sunt independente fata de schimbarea politica. Orice reforma care ar aduce Romania mai aproape de trecut nu este, in mod cert, un pas in directia potrivita”. Cand vorbea despre independenta justitiei, in mod cert doamna Jourova nu s-a referit la Protocoalele dintre SRI, DNA si magistrati. Nu, nicidecum, imposibil sa fi stiut ea de intelegerea procurori – judecatori! Categoric, nu! La Bruxelles se vorbeste doar de minunatele anchete ale DNA, este regretata pierderea Laurel Codruta Kovesi, de unde sa afle comisarul european pentru Justitie ca procurorii au fabricat dosare pe banda rulanta, iar achitarile curg in avalansa.

Ping-pong PSD – comisarii europeni

De la o vreme, Guvernul PSD si comisarii europeni joaca ping-pong cu acuze, e un meci de care pe care, cu o miza precisa: subjugarea totala a Romaniei! Vera Jourova a prezentat la Bucuresti acelasi punct de vedere al Bruxellesului, nicio modificare in discursul „europenilor”: „As spune ca acest discurs anti-UE nu este constructiv, ci mai degraba incearca sa foloseasca institutiile Uniunii Europene drept tapi ispasitori. In primul rand, a da vina pe altcineva nu a rezolvat niciodata problemele. In al doilea rand, Uniunea Europeana este si Romania. Guvernul sta la aceeasi masa cu celelalte guverne din statele membre, iar Comisia actioneaza drept gardian independent al tratatelor. Situatia din Romania privind reformele din sistemul judiciar si lupta impotriva coruptiei este ingrijoratoare si eu, alaturi de Comisia Europeana, am evidentiat problemele in repetate randuri. Mesajul meu principal este ca Romania inca are sansa de a corecta situatia”.

author avatar
Nicholas Cezar
679 afisari

8 COMENTARII

  1. Pai daca astia de la psd sunteti buni de luat la misto ce vina are Europa? :))
    Cine si-o cere si-o primeste!

    • Romanii iubesc protocoalele cat mai multe protocoale intre institutiile statului, macar 100 pe institutie se poate?
      Hai sa face un referendum pe tema asta ia sa vedem psd ule va tine?

  2. Daca pe baza acestor protocoale hotii de rang inalt au intrat la pushcarie (si se pare ca asa s-a intamplat) eu le salut si as propune sa fie mentinute in continuare.

  3. Eu, cand o vad pe aceasta doamna, ma gandesc la Orban al nostru. Si la Boc si la Blaga si la Iohanis si la Gorghiu si la Firea…Doamna comisar a fost arestata si anchetata pentru coruptie, apoi achitata si trimisa la scoli inalte, progresiste si neomarxiste. Intre timp fata i-a fost internata la psihiatrie si sotul a parasit-o. Dar, „tot raul spre bine”, statul a despagubit-o, cu vreo 300000 de euro si ea tine partea sistemului opresiv, exact ca ai nostri, anchetati de DNA si alte parchete, dar, mari admiratori ai procurorilor…Totusi, ma pune pe ganduri atitudinea lui Remes, sau Gutau, oameni pe care CEDO i-a dovedit opresati si care au fost gasiti nevinovati la rejudecare, astia au alta abordare, cum ar fi sa-i dea in judecata pe tortionari, sa-i faca pe abuzatori sa plateasca…d-astea mai veridice, mai omenesti…E multa schizofrenie in lume, in Romania pare sa fie si mai multa, dar, cum, naiba, sa-i pupi in cur pe procurori dupa ce ti-au distrus parte din viata?! Baietii astia adulatori de securisti au aflat ca in ’89 oamenii au iesit in strada sa dea jos un sistem d-asta, sau ca, in piata aia pe care se straduiesc s-o imite se canta „mai bine mort decat securist”, sau si mai bine, le-a spus cineva ca anii crunti ai stalinismului cu teroarea si tortionareala lor, n-ar fi fost posibili fara protocolul intre securitate si justitie?! Eu zic sa stabilim odata cine e ciuma rosie, sau ciuma bruna, ca, daca tot ne jucam cu lozincile astea sinistre, mai bine ne uitam si-n oglinda din cand in cand…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger