AcasăNewsVeolia da asigurari de stabilitate financiara la Ploiesti: “Nu suntem sponsori,...

Veolia da asigurari de stabilitate financiara la Ploiesti: “Nu suntem sponsori, suntem partenerii echipei Petrolul”

„Am refuzat să cumpărăm locuri în diviziile superioare“, a dezvăluit Mădălin Mihailovici, CEO Veolia

Madalin Mihailovici, directorul general Veolia Romania, cel care a salvat practic echipa Petrolul Ploiesti, a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca parteneriatul dintre compania pe care o conduce si echipa de fotbal Petrolul Ploiesti este unic in Romania.

Am refuzat să cumpărăm locuri în<br >diviziile superioare a dezvăluit<br >Mădălin Mihailovici CEO Veolia

“Cand am pus pe sigla Petrolului Ploiesti – Sufletul e numai unul si apoi Veolia am zis sa facem o punte intre spectatori, suporteri, ploiesteni si acest numarul unu in domeniul lui de activitate, Veolia. Consider ca este cel putin premiera nationala ca o echipa atat de frumoasa, care din anumite motive, a ajuns in liga a patra, sa faca un parteneriat cu un numarul unu mondial. Nu suntem sponsori, suntem parteneri. Ne-am dori ca toata suflarea ploiesteana, usor, usor, sa inteleaga ca este un proiect curat, frumos, ca dorim sa facem performanta. Dar i-as ruga pe cei nerabdatori, care vor performante peste noapte sa aiba rabdare”, a declarat Mihailovici. Conform acestuia, Veolia este un partener care va sprijini financiar Petrolul, an de an, cu un buget necesar tuturor obiectivelor propuse: promovarea pana in Liga I, castigarea Cupei Romaniei si participarea in cupele europene.

 “Am preferat sa pornim de jos”

“Am refuzat sa cumparam locuri in diviziile superioare. Am preferat sa muncim, sa pornim de jos, in liga a patra, astfel incat sa ne mandrim cu un proiect unic in Romania. Am fost sa vad cum functioneaza cluburi precum Sporting si Benfica Lisabona, tin in permanenta legatura cu colegii mei de la Olimpique Lyon. Nu sunt genul care sa iasa dupa fiecare victorie in conferinta si sa ma laud ca dupa ce a marcat un gol, jucatorul X valoreaza milioane de euro. Am incercat sa transferam jucatori cunoscuti, insa am fost refuzati pentru ca evoluam in liga a treia. Anul viitor se vor mai schimba lucrurile. Voi iesi in fata ploiestenilor sa imi cer iertare daca echipa nu va juca cu tragere de inima”.

 Tavi Grigore neaga imixtiuni ale sponsorului

Tavi Grigore ramane in continuare antrenorul acestei echipe, cu atat mai mult ca echipa nu a mai suferit infrangerea de mai bine de un an. Legat de starea echipei, Tavi Grigore a spus ca lotul actual este mult mai bun si totodata a spulberat speculatiile despre amestecul lui Madalin Mihailovici in deciziile sportive. ”Pentru a atinge obiectivele pe care ni le-am propus avem nevoie de liniste si unitate, avem nevoie de sprijin. Nu a existat nicio imixtiune din partea domnului Mihailovici prin a-mi spune telefonic pe cine sa scot sau bag in teren, mai ales ca niciodata nu intru cu telefonul pe teren. Fiecare face ce stie sa faca, nu ne amestecam unul in treaba altuia”.

author avatar
Andrei Coman
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger