Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vedetele de la Hollywood, spagi pentru studiile odraslelor

Vedetele de la Hollywood, spagi pentru studiile odraslelor

Autor:

Actritele Felicity Huffman (“Desperate Housewives”) si Lori Loughlin (“Full House”) sunt  printre zecile de persoane acuzate ca au dat mita, intre 200.000 si 6,5 milioane de dolari, unor intermediari,  pentru a-si inscrie copiii la universitati de elita.

 

vedete 1 Vedetele de la Hollywood, spagi pentru studiile odraslelor

Nume mari, in vizorul procurorilor

Intermediarii au falsificat dosarele acestor copii, inclusiv rezultatele lor la examene, pentru a le facilita admiterea la universitate, la solicitarea unor clienti de prestigiu, printre care si cele doua actrite americane.
Persoana aflata la conducerea acestei retele, William Singer, a fost inculpat pentru patru capete de acuzare diferite, printre care extorcare si spalare de bani. Singer, in varsta de 58 de ani, a pledat vinovat, la acuzatiile legate de punerea in practica a acestei scheme, prin intermediul organizatiei sale, Edge College & Career Network din Boston. Parintilor li se cereau sume de la 100.000 de dolari la 2,5 milioane de dolari pentru aceste servicii, iar banii erau descrisi drept donatii. Totalul sumei s-ar ridica la 25 de milioane de dolari. Parintii sunt sefi de firme, investitori imobiliari, avocati de prestigiu. Copiii lor au fost acceptati in universitati precum Yale, Georgetown, Stanford, UCLA si USC. “Acesti parinti sunt bogati privilegiati. Acest caz reflecta raspandirea coruptiei in universitatile celebre printr-o combinatie de bunastare si frauda”, a declarat  procurorul general din Boston Andrew Lelling.  “Faptele lor sunt fara indoiala egoiste si rusinoase. Arestarile ar trebui sa reprezinte un avertisment pentru altii. Nu poti plati ca sa te joci cu sistemul. Nu poti minti si insela pentru a fi primul”,  a comentat  Joseph R. Bonavolonta, agent special al FBI din Boston. Bonavolonta este unul dintre cei doua sute de agenti care lucreaza la acest caz, numit operatiunea “Varsity Blues”.


1 Comentariu la Vedetele de la Hollywood, spagi pentru studiile odraslelor

  1. Mosu

    ACU ACU vedem si sectia noastra speciala cum prinde ginecologii falsi.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!