Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vedetele Baselworld 2017

Vedetele Baselworld 2017

Autor:

Dupa o saptamana in care cei mai cotati orologieri si-au prezentat creatiile la salonul mondial de profil din orasul elvetian Basel, cinci modele par sa fi fost preferatele presei de specialitate dar si a bogatilor clienti.

 

basel Vedetele Baselworld 2017Evenimentul a gazduit mai putini expozanti si vizitatori ca anii precedenti, pe fondul perioadei dificile pe care o traverseaza industria orologiera elvetiana. Chiar si asa, cea de-a 100-a editie a Baselworld a produs noi vedete. Rolex, unul din rarii fabricanti elvetieni care nu este afectat de criza, a prezentat zece noutati. Printre ele, un cronograf Daytona, inspirat din cursele auto.

rolex yacht master 1 Vedetele Baselworld 2017

Rolex yacht master

Dar modelul care a atras toate privirile a fost Yacht-Master 40, avand carcasa din aur roz si geamul inconjurat de o coroana de safire si diamante. In cu totul alt registru, Hublot a adus o piesa originala, un model de 200.000 de euro, MP-09 Tourbillon Bi-Axis. Are un cadran de 50 mm, un mecanism tourbillon cu doua axe, dupa cum ii spune si numele, si o transparenta ce-i permite proprietarului sa admire mecanismul complex.

breitling colt racer Vedetele Baselworld 2017

Colt Skyracer

Mai sobru, modelul Colt ”Skyracer”, prezentat de Breitling, imbina robustetea, lejeritatea si virilitatea. Dedicat amatorilor de activitati extreme, acest ceas (militar, de altfel) este si un campion al preciziei. Sub carcasa are un mecanism cu termocompresie, SuperQuartz, de zece ori mai precis ca un quartz obisnuit. Pentru cei care prefera clasicismul, Chopard a prezenta un LUC XPS 1860 Officer, ultra-plat. Si ultra-sic, au spus vizitatorii. Doar 100 de exemplare sunt disponibile. In fine, ceasurile conectate au fost prezente si ele.

hublot1 Vedetele Baselworld 2017

Hublot de 200.000 de euro

Marci precum Samsung, Casio, Misfit, Fossil si Diesel si-au adus fiecare smartwatches-urile. In acest segment a atras atentia insa modelul Connect al fabricantului american Movado. Functioneaza cu Android Wear 2.0 si afiseaza un design minimalist si contemporan.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!