AcasăNewsVedeta de la noi, amenintata cu moartea in cazul maidanezilor

Vedeta de la noi, amenintata cu moartea in cazul maidanezilor

Scandalul maidanezilor produce si victime colaterale, una dintre acestea fiind artista Nadine Vaindrouh, cantareata lansata gratie legendarei emisiunii tv „Scoala Vedetelor”.

Cunoscuta drept o sustinatoare a eutanasierii maidanezilor, Nadine sustine ca a avut numai de patimit de pe urma ultimelor sale aparitii televizate.
Artista spune ca a primit amenintari cu moartea pe un celebru site de socializare, din partea mai multor „iubitori de animale”. In plus, Nadine a anuntat ca s-a trezit intr-o dimineata cu cauciucurile de la masina taiate.

Conform bzi.ro, Nadine si-a prezentat din nou opinia in problema cainilor fara stapani: „eu iubesc cainii si vreau cei mai multi caini de pe fata pamantului sa-i avem noi, dar nu pe strazi. Oamenii au nevoie de un tap ispasitor si le este dificil sa faca pace cu faptul ca ei, iubitori de animale, nu s-au putut implica responsabil si cu discernamant in luarea acestor animale de pe strada. Sunt iubitorii de animale in ghilimele de cele mai multe ori, cei care nu pot face ei pace cu faptul ca nu s-au putut implica real in a schimba fenomenul. Acum au nevoie de un tap ispasitor si arunca gaina moarta in curtea mea”.

sursa foto: bzi.ro

author avatar
Cristi Ionita
1.130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger