AcasăNewsVechea garda din PNL i-a pus gand rau lui Orban

Vechea garda din PNL i-a pus gand rau lui Orban

Modificarile pregatite de Ludovic Orban la Statutul PNL i-au alarmat pe ”baronii” liberali, care se tem ca actualul lider vrea sa le limiteze libertatea de miscare si sa le puna capastru.

Baronii liberali vor sa scurteze domnia lui <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a>

Modificarile statutare care i-au alertat pe liderii filialelor PNL vizeaza reorganizarea modului de finantare intern. Organizatiile nu vor mai putea cheltui mai mult decat au in conturi – deci nu mai pot contracta imprumuturi in numele partidului, trebuie sa-si achite la timp cotizatiile si sunt obligate sa prezinte conducerii PNL, trimestrial, un bilant al activitatii filialei. Cum pentru incalcarea noilor prevederi sunt prevazute si sanctiuni care ar putea duce la demiterea liderilor locali, acestia nu-si doresc acum decat sa scape cat mai repede de Ludovic Orban, motiv pentru care privesc cu speranta spre procesul in care liderul PNL este acuzat de fapte de coruptie. Un dosar in care Ludovic Orban a fost achitat in prima instanta si a ajuns acum in faza de recurs. Greii Gheorghe Falca, Ilie Bolojan si Mircea Hava nu se multumesc doar sa spere ci se pregatesc pentru perspectiva condamnarii lui Orban incalzind pe margine trei lideri de rezerva: Robert Sighiartau (secretarul general al PNL), Iulian Dumitrescu (liderul senatorilor PNL) si Ben Oni Ardelean (vicepresedinte al Camerei Deputatilor din partea PNL). Concluzia: contrar opiniei generale, PNL se misca, dar tot prost.

author avatar
Simona Badulescu
384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger