AcasăNewsVatman injunghiat de un sofer, in Bucuresti. Agresorul a fugit

Vatman injunghiat de un sofer, in Bucuresti. Agresorul a fugit

(foto: ratb.ro)

Un vatman a fost injunghiat, joi dupa-amiaza, in zona Marasesti din Bucuresti. Barbatul a fost agresat de un sofer, ca urmare a unui conflict in trafic. Atacatorul a fugit de la fata locului si este cautat la aceasta ora de politie.

(foto: ratb.ro)

Incidentul a avut loc la intersectia bulevardelor Marasesti si Cantemir, din Capitala. Vatmanul si conducatorul auto s-au luat la cearta, iar la un moment dat, soferul a scos un cutit si l-a injunghiat pe conducatorul tramvaiului.

Din primele informatii, barbatul are o plaga mana dreapta si a primit primele ingrijiri de la ambulanta sosita de urgenta la fata locului.  „(Incidentul-n.r) a avut loc in zona intersectiei Marasesti cu Cantemir, in urma unei altercatii in trafic, un vatman a fost injunghiat. A fost trimis un echipaj de prim ajutor. Are o plaga la nivelul membrului  superior drept. Se incearca oprirea hemoragiei”, a declarat, in direct la RealitateaTV, Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

Pentru moment nu sunt cunoscute exact motivele pentru care a izbucnit conflictul din trafic, in urma caruia vatmanul a fost injunghiat. Politia incearca sa dea de urma agresorului, care a fugit de la locul incidentului.

717 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger