AcasăNewsVaslui: Sase persoane au ajuns de la nunta direct la spital!

Vaslui: Sase persoane au ajuns de la nunta direct la spital!

Sase oameni, printre ei si doi adolescenti, au avut ghinionul sa ajunga de la bal, direct la spital, dupa ce au fost implicati intr-un accident.

O femeie, trei barbati si doi adolescenti in varsta de 14 si, respectiv, 17 ani, de loc din Iasi si Husi, se aflau intr-o masina, in drum spre casa, dupa ce participasera, duminica, la o nunta. Cei sase au uitat de bucuria petrecerii in clipa in care s-au trezit ca autoturismul in care se aflau s-a rasturnat intr-o curba si s-a oprit pe marginea soselei. Toti cei aflati la bord au fost raniti,

Accidentul a avut loc pe DE 581, in apropiere de localitatea vasluiana Oltenesti,potrivit vasluion.ro. In ajutorul victimelor au ajuns mai multe ambulante, care i-au transportat pe nuntasi la spital, in Vaslui, pentru investigatii suplimentare. Dupa o prima evaluare a starii victimelor, oamenii nu au parut sa fi suferit leziuni de natura sa le puna viata in pericol.

Politistii au ajuns la locul accidentului si au facut investigatii, pentru a stabili conditiile producerii acestuia. Se pare ca nefericitul eveniment rutier s-ar fi produs pe fondul carosabilului umed, dar si a faptului ca soferul ar fi acumulat o stare de oboseala, avand in vedere ca participase la petrecerea de nunta si nu prea apucase sa se odihneasca inainte de a urca la volan.

Sursa foto: satmareanul.net

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger