AcasăNewsVaslui: Doi tineri, raniti, dupa ce s-au rasturnat cu o masina furata

Vaslui: Doi tineri, raniti, dupa ce s-au rasturnat cu o masina furata

Doi tineri, cu varsta de 14, respectiv 22 de ani, din Vaslui au ajuns la spital, joi, dupa ce s-au rasturnat cu o masina pe care o furasera de la patronul la care lucrau.

 

Accidentul a avut loc intre localitatile Bousori si Solesti. Potrivit cercetarilor facute de politistii vasluieni,  la volanul masinii se afla tanarul de 22 de ani, care a pierdut controlul directiei din cauza vitezei excesive si s-a rasturnat. Cel care conducea nu avea nici carnet de conducere.

„Din verificarile facute de politisti, s-a constatat ca autoturismul cu care cele doua victime s-au rasturnat a fost furat de la proprietarul fermei la care cei doi lucrau, parcurgand aproximativ patru kilometri. Mai mult decat atat, s-a stabilit ca tanarul de 22 de ani care se afla la volan in momentul producerii accidentului nu are permis de conducere”, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub, citat de b1.ro.

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal pe numele tanarului pentru conducere fara permis, furt calificat si vatamare corporala din culpa.

author avatar
Alina Costache
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger