AcasăNewsVasilescu: Opozitia ascunde si ea prazi tentante pentru DNA

Vasilescu: Opozitia ascunde si ea prazi tentante pentru DNA

In loc sa se bucure ca DNA ii usureaza munca, rarind randurile Puterii, Opozitia se teme ca i-a venit randul sa cotizeze si ea cu „un peste mare”.

Olgutei Vasilescu ii este teama ca nu cumva DNA sa pofteasca la colegii ei din USL

Scuturarea vamilor constantene a pagubit PDL-ul, inca de la prima strigare, de un senator pe loc bagat in urmarire penala si de ditamai secretarul general al Internelor arestat. Normal, Opozitia trebuia sa sara in sus de bucurie si sa strige “v-am spus noi ca pedelistii sunt corupti pana-n maduva partidului”. In Romania noastra originala, lucrurile nu merg insa asa. O dovedeste de aceasta data Olguta Vasilescu, senator PSD care se asteapta acum ca Opozitia sa fie obligata sa-si plateasca obolul. ”Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu cred ca dupa retinerile astea spectaculoase (un senator luat din toale la prima ora, un secretar general MAI si un primar – toti PDL), urmeaza un peste mare din opozitie”, a declarat Vasilescu pentru „National”. Ingrijorarea ei este sporita de curajul procurorilor de a se atinge de persoane considerate din principiu intangibile pe plaiurile noastre mioritice: “Daca l-a luat DNA-ul pe finul lui Basescu (Laurentiu Mironescu, fostul secretar general al MAI), credeti ca mai poate fi ceva politic?”.

Cine ar putea fi “pestii” cei mari?

Ciudat este ca profetia este lansata intr-un moment in care nu se vehiculeaza nimic despre vreun “peste mare” din opozitie aflat in pericolul de a fi “pescuit” de DNA. Adrian Nastase a fost deja trimis in instanta, dosarul lui Miron Mitrea a fost returnat procurorilor de catre judecatori, Catalin Voicu sta de un an la “mititica” fara a provoca victime colaterale in randurile politicienilor, pesedistul argesean Constantin Nicolescu a fost si el trimis in judecata. Chestionata direct pe tema, Olguta Vasilescu afirma ca nu dispune de nicio data concreta, ci este vorba doar de “o analiza politica”. Fara date certe in materie si daca analiza cu pricina este corecta, ar fi posibil ca in rolurile de “pesti mari” sa joace la o adica politicienii care nu ezita sa critice oricand puterea, exemplele cele mai cunoscute fiind Radu Mazare, Marian Vanghelie, Liviu Dragnea, Andrei Chiliman.

author avatar
Simona Badulescu
660 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger