Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vasilescu anunta o plangere penala, ca reactie la refuzul numirii sale la Dezvoltare

Vasilescu anunta o plangere penala, ca reactie la refuzul numirii sale la Dezvoltare

Autor:

Noua scrisoare pe care Klaus Iohannis a adresat-o, joi sefei Guvernului, si in care a trecut motivele pentru care a decis respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in fruntea Ministerului Dezvoltarii si, implicit, in postura de vicepremier, a iscat deja mai multe comentarii.

 

olguta vasilescu 353x500 Vasilescu anunta o plangere penala, ca reactie la refuzul numirii sale la DezvoltareDe reactionat, a reactionat si social-democrata care a fost, pana lunile trecute, ministru al Muncii si, anterior, primar al Craiovei. Lia Olguta Vasilescu a transmis un mesaj amplu, in care trece nu mai putin de sapte aspecte pe care le considera ca se impun a fi mentionate.

Dupa ce presedintele a considerat ca Vasilescu nu ar avea experienta pe domeniile incluse in portofoliul Dezvoltarii, social-democrata nu uita sa aminteasca faptul ca si actualul lider de la Cotroceni a fost primar, inainte de a ajunge in postura de sef al statului. Ba mai mult, noteaza ca, “in plus fata de presedintele Romaniei care a fost doar profesor si primar, am trei mandate de parlamentar si al patrulea in curs (in doua indeplinind functii de presedinte de comisii parlamentare), am fost primar 5 ani si doi ani am detinut functia de ministru. Asadar, experienta mea e chiar ceva mai consistenta decat a lui Klaus Johannis pana a ajunge presedinte”.

Lia Olguta Vasilescu pune punctul pe i in privinta refuzului nominalizarii sale. “Motivul real pentru care ma respinge Klaus Johannis se refera la declaratiile politice facute in decursul anilor, drept garantat de Constitutie (>>>). De altfel, acest motiv mi se pare a fi cel mai stalinist posibil”, e de parere vicepresedintele PSD.

Totodata, Vasilescu anunta intentia de a depune o plangere penala, dupa refuzul venit de la Cotroceni: “nefiind vorba de niciun fel de motiv de legalitate pentru respingere, ci doar de ura personala, consider ca dl. Klaus Johannis se incadreaza perfect la infractiunea de abuz in serviciu, prevazuta de art. 297, alin 1 si 2, Cod Penal, motiv pentru care am inceput deja redactarea unei plangeri penale in acest sens”.


2 comentarii to Vasilescu anunta o plangere penala, ca reactie la refuzul numirii sale la Dezvoltare

  1. Mateo Degetel ginecolog terapeut

    Rupe-l Olguta, da-i la gioale ca Bumbescu poate intra din a 4a si o sa fii ministresa.

  2. Anonymous

    am auzit ca o sa o puna pe doamna asta sefa sectiei cardio la un spital mare Cum nu se poate ca nu are pregatire? ba da uite cata pregatire zice ca are ce mai vreti


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!