AcasăNewsVasile Turcu, in stare grava dupa ce a incercat sa se spanzure

Vasile Turcu, in stare grava dupa ce a incercat sa se spanzure

UPDATE: Potrivit jurnalistului Dorin Chiotea, starea afaceristului este stabila in acest moment, dar Vasile Turcu se afla in coma profunda. „Sursele mele din Spitalul de Urgenta Floreasca imi spun ca VASILE TURCU e in coma profunda dupa tentativa de sinucidere prin spanzurare in vila sa din nordul Capitalei. Blocarea irigarii si, implicit, oxigenarii creierului isi spun cuvantul. Are o stare stabila, cu tensiune arteriala normala. Scanarea CT e aparent ok, exceptie facand instalarea (fireasca, in conditiile date) a unui edem cerebral masiv. Inima functioneaza ok dupa resuscitare, avand o buna alura ventriculara. Supravegherea pacientului e maximala pt ca exista riscul unei schimbari de situatie in orice clipa. Prognosticul e rezervat. O eventuala recuperare depinde de leziunile suferite de creier, dar se pot produce si minuni (precum in cazul lui Gabriel Cotabita).

Afaceristul Vasile Turcu, fost actionar de la Dinamo, a fost dus la spital, in urma a ceea ce pare a fi o tentativa de sinucidere.

O ambulanta a ajuns acasa la milionar, fiind apelati medicii pentru a veni in ajutorul lui Turcu. Fostul finantator al echipei din Stefan cel Mare ar fi fost gasit inconstient, fiind resuscitat, intubat si dus la spitalul Floreasca.

La aceasta ora cadrele medicale de la Urgenta incearca sa il ajute pe afaceristul care, din cate se pare, ar fi incercat sa se spanzure. La locuinta afaceristului au ajuns si politistii, care fac o investigatie.

author avatar
Andrei Coman
621 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger