AcasăNewsVasile Turcu, impins la suicid de datoriile din banci si de boala...

Vasile Turcu, impins la suicid de datoriile din banci si de boala fiului sau

Asa dupa cum stiti, Vasile Turcu se afla acum internat la Spitalul Floreasca in stare critica, tinut in viata numai de aparate, dupa o incercare nereusita de sinucidere.

Din cate am putut afla, afaceritul Vasile Turcu, cu mari interese in zona constructiilor, a fost, in ultima vreme, inconjurat numai de probleme. Toate firmele sale se afla in stare de faliment, si peste toate, tatal sau avea mari probleme de sanatate. De altfel, pe acesta l-a internat la acelasi spital, numai cu o zi inainte de a incerca sa se sinucida. Dar nu numai aici se opresc problemele lui Turcu. In aceeasi zi in care l-a internat pe tatal sau, reprezentantii unei banci l-au vizitat la domiciliu si au pus sechestru pe toate masinile afaceristului. Asa dupa cum se obisnuieste, acestia au plecat cu placutele de inmatriculare ale automobilelor la subrat. Mai grav, insa, Turcu era foarte ingrijorat si de starea de sanatate a fiului sau, care sufera de o boala ce nu vrea sa se lase induplecata prea usor de medici. In plus, presa a mai relatat, pe surse, faptul ca Vasile Turcu ar fi avut si o amanta cu care se certase recent, ceea ce a sporit starea de depresie a afaceristului. Se pare ca acesta ar fi lasat un bilet in care si-a exprimat regretul ca nu mai poate fi un sprijin de nadejde al familei sale, asa cum fusese in trecutul deloc indepartat.

Medicii sunt rezervati

Starea omului de afaceri Vasile Turcu nu evolueaza prea bine, mai multe cadre medicale furnizand presei vesti proaste. Potrivit unor surse medicale, Vasile Turcu ar fi intrat in moarte cerebrala. Medicii au reusit sa il stabilizeze, insa sunt foarte rezervati. In plus, familia lui Vasile Turcu a cerut ca declaratiile catre presa ale medicilor despre starea de sanatate a afaceristului sa fie foarte retinute. Se mai stie ca, la fata locului, Turcu a fost resuscitat 30 de minute si ulterior transportat la spital. De la internare, Vasile Turcu a facut nu mai putin de patru stopuri cardiace si i-au fost descoperite cateva hematoame pe creier si are un edem cerebral masiv.

author avatar
Catalin Dumitrescu
2.028 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time.
    Beneficii:
    – instruire gratuita si suport
    – castiguri in functie de realizari si munca depusa
    – scrisoare de recomandare pentru cei interesati
    Cerinte:
    – cunostinte minime despre navigarea pe internet
    – cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel)
    – cunostinte minime de limba engleza
    – perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat
    info la pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger