Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vasile Turcu a fost inmormantat langa casa

Vasile Turcu a fost inmormantat langa casa

Autor:

Ieri, a avut loc, in jurul pranzului, inmormantarea lui Vasile Turcu, la Cimitirul Parohial Sf. Maria – Herastrau. Practic, fostul actionar de la Dinamo a fost inmormantat langa casa.

 

TURCU 0 Vasile Turcu a fost inmormantat langa casaPentru ca, asa este, de la mormant la vila fostului om de afaceri este o aruncatura de bat. In afara de familie, de fiii Marius si Adrian, la funeraliiau fost prezenti, printre altii, Mitica Dragomir, Ciprian Marica, Gigi Netoiu, Mihai Stoica,  Adalbert Kassai si Ioan Becali. Aflati inca in inchisoare, Cristi Borcea si Victor Becali au trimis impresionante coroane de flori. Cortegiul funerar a pornit la ora 12:00 de la Capela Reinvierea, unde a fost depus vineri corpul neinsufletit al fostului actionar al FC Dinamo. La mormant s-a facut o slujba foarte scurta, de “linistire a familiei”, asa cum spun fetele bisericesti, si nicidecum pentru sufletul decedatului, care s-a sinucis. ”Nu l-a vazut nimeni cum arata, deoarece capacul cosciugului era inchis”, a dezvaluit fostul impresar Dumitru Tudor, care a fost prieten foarte bun cu Vasile Turcu. Din informatiile noastre, parastasul a fost organizat la un restaurant din parcul Herastrau.


1 Comentariu la Vasile Turcu a fost inmormantat langa casa

  1. costica

    Lucru acasa, nou in 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:
    pacurarucostica1963@gmail com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!