AcasăNewsUPDATE - Vasile Dancu, la DNA. Audiat in "dosarul Belina"

UPDATE – Vasile Dancu, la DNA. Audiat in „dosarul Belina”

Fostul vicepremier a dat ochii cu procurorii anticoruptie.

UPDATE: Dancu a fost insotit la DNA de o avocata. La iesire, adica dupa aproximativ o ora de la sosire, fostul oficial guvernamental a anuntat ca a avut calitate de martor. Intrebat daca asa va ramane, cu calitate de martor, Dancu a raspus scurt: „bineinteles!”.

„Probabil este vorba de proprietar, dar eu nu stiu nimic despre asta. Despre dosarul Belina (…) Am fost o data la pescuit sau de doua ori, mai demult”, a precizat, printre altele, fostul ministru. Dancu a admis ca a pescuit cu Liviu Dragnea.

–-

Vasile Dancu a ajuns la DNA in aceasta dupa-amiaza. Inca nu se cunosc detalii despre motivul pentru care fostul ministru al Dezvoltarii s-a prezentat in fata anchetatorilor anticoruptie.

Fostul reprezentant al Guvernului nu a facut declaratii inainte de a intra la DNA.

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari

1 COMENTARIU

  1. Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta. Sa aiba viziuni si spirit dezvoltat pentru afaceri publice si voluntariat si nu pentu afaceri mafiote. (Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica).
    Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori sau principii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului respectiv.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger