AcasăNewsVasile Blaga, votat presedinte al PDL: Intram intr-o noua etapa a partidului

Vasile Blaga, votat presedinte al PDL: Intram intr-o noua etapa a partidului

Vasile Blaga, noul presedinte PDL

Vasile Blaga a fost ales, sambata, noul presedinte al PDL, cu 1.197 de voturi „pentru” si 28 „impotriva”. Liderul democrat liberalilor le-a multumit colegilor pentru incredere, spunand ca nu e timp „de vorbe” si ca e nevoie de multa munca in noua etapa in care intra PDL.

Vasile Blaga, noul presedinte PDL

Vasile Blaga, singurul candidat inscris in cursa pentru sefia partidului, a fost ales, sambata,in cadrul Conventiei Extraordinare de la Palatul Parlamentului, noul presedinte al PDL. Blaga a strans 1.197 de voturi „pentru” si 28 „impotriva”.

„Va multumesc pentru incredere, va spun drept ca nu e timp de prea multe vorbe. Intram intr-o noua etapa a PDL. Vom adauga istoriei noastre tot ce este necesar pentru un PDL in 2012 – un PDL lider al dreptei romanesti, catalizator, un partid capabil sa anime si sa inspire energiile societatii romanesti. Nu vom obtine nimic fara munca. Gandul ca e suficient sa facem aliante pentru a scoate mult in toamna fara munca este si nerealist si periculos. PDL deschide portile tuturor celor care cred in valorile Dreptei romanesti, intr-o Romanie europeana”, a spus Blaga.

 

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger