AcasăNewsVasile Blaga spera sa se impace cu Traian Basescu ridicandu-i in slavi...

Vasile Blaga spera sa se impace cu Traian Basescu ridicandu-i in slavi mezina

Atat o lauda Vasile Blaga pe Elena Basescu incat lumea a inceput sa spuna ca liderul PDL ”se da bine pe langa aia mica” doar-doar il va imbuna asa pe presedintele-tata.

Vasile Blaga incearca sa-l ”intoarca” pe Traian Basescu in favoarea sa

Intrebat daca ar vrea ca Elena Basescu sa se regaseasca pe lista de europarlamentari propusi de PDL, Blaga a lansat un suvoi de laude la adresa mezinei lui Traian Basescu: ”Trebuie sa recunosc ca da, pentru ca a muncit foarte mult, probabil ca a fost unul dintre cei mai harnici europarlamentari. Inclusiv la aceste alegeri generale pe care le-am avut, in permanenta a stat in Republica Moldova si a ajutat”.

Europarlamentarul Elena Basescu este foarte bine vazuta de seful partidului

Ceea ce inseamna ca Elena Basescu nu are motive sa-si faca probleme, spre deosebire de Vasile Blaga, al carui viitor pare tulbure in primul rand din cauza lui Traian Basescu, tatal europarlamentarului minune. Un tata care, in calitate de fost lider al PDL si presedinte-jucator, nu l-a vrut pe Blaga in fruntea PDL si este de asteptat sa opinteasca la debarcarea lui acum, dupa infrangerea ”dezastruoasa” suferita de fostul sau partid in alegerile din decembrie. Constient de vulnerabilitatea sa, Blaga incearca sa dreaga busuiocul cu Basescu, demers pe seama caruia unii dintre colegi sai de partid s-au grabit sa puna si recentele laude adresate Elenei Basescu.

Seful pedelistilor nu mai vrea cu liberalii

Inghesuit in partid de rivalii interni, Vasile Blaga da semnal ca nu mai vrea sa incurce itele nimanui (si pe ale lui Traian Basescu in special). Concret, liderul PDL afirma ca nu (mai) sustine o fuziune sau alianta cu PNL, chiar daca asta ar insemna delimitarea clara a fortelor de dreapta si de stanga pe scena noastra politica. Iar disocierea de PNL este valabila si in cazul viitoarelor prezidentiale, cand de asemenea nu se va pune problema sustinerii unui candidat de dreapta comun. Mai mult, Blaga isi doreste ca PNL sa ramana alaturi de PSD pana cand ”vor plati impreuna” costurile si greselile guvernarii USL.

[poll id=”430″]

author avatar
Simona Badulescu
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger