Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vasile Blaga, Roberta Anastase si Cezar Preda au pierdut alegerile parlamentare

Vasile Blaga, Roberta Anastase si Cezar Preda au pierdut alegerile parlamentare

Autor:

Presedintele PDL, Vasile Blaga, Roberta Anastase si Cezar Preda, fostul prim-vicepresedinte al PDL Buzau, au pierdut orice speranta la scaunul de parlamentar.

 

blaga anastas 300x168 Vasile Blaga, Roberta Anastase si Cezar Preda au pierdut alegerile parlamentare

(foto:rtv.net)

Potrivit Realitatea TV, Vasile Blaga, presedintele partidului PDL, a candidat in Colegiul 3 Senat din judetul Timis. El si-a pierdut locul din Parlament dupa ce a a obtinut doar 25,37 la suta din voturi, in timp ce contracandidatul sau de la USL, Matei Suciu, a fost votat intr-un procent de 53,59 la suta. Cei doi au candidat in Colegiul electoral 3 Senat din judetul Timis.

Nici Roberta Anastase nu are motive de bucurie. Si ea a pierdut alegerile din Colegiul uninominal 11 Ploiesti Vest, unde contracandidatul sau, Paul Dumbravanu (USL), a obtinut peste 52 la suta din voturi.

Prim-vicepresedintele PDL Buzau, Cezar Preda, se afla si el in aceeasi situatie. Conform rezultatelor finale prezentate de Biroul Electoral Judetean, Preda a pierdut alegerile in Colegiul 7 Buzau, obtinand doar 18,74 la suta din voturi, in timp ce contracandidatul sau de la USL a obtinut 65,19 la suta.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-01-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!