AcasăNewsVarul Reginei Elisabeta a II-a, nunta gay la 55 de ani

Varul Reginei Elisabeta a II-a, nunta gay la 55 de ani

Casa Regala britanica spulbera tiparele

Casa Regala a Marii Britanii ne-a obisnuit in ultima vreme cu non-conformismul, dar parca la asa ceva nu ne-am fi asteptat. Lordul Ivar Mountbatten este varul Reginei Elisabeta a II-a, iar vara asta se va casatori cu …partenerul sau de viata, James Coyle.

Casa Regala britanica spulbera tiparele

El, 55 de ani, el, 56. Copti la minte si la trup, cei doi sunt protagonistii primei casatorii gay din istoria familiei regale, o premiera pe care Buckingham Palace o gireaza cu mare drag. Cine spunea ca familia regala este o pastratoare a traditiilor si a valorilor conservatoare? De unde atata influenta a cardinalilor anglicani? Printii William si Harry, iar acum lordul Ivar Mountbatten spulbera aceste tipare si arata ca a sosit vremea sa se debaraseze de ideile invechite.

Ineditul, pardon, fericitul eveniment va avea la Devon, acolo unde lordul Ivar Mountbatten isi are resedinta. Mountbatten este descendent direct al Imparatesei Ecaterina a II-a a Rusiei si al poetului Aleksandr Puskin, fiind, totodata, si descendent al Reginei Victoria, fapt ce-l face membru al Casei Regale britanice.

Lord Ivar Mountbatten a fost casatorit timp de 16 ani cu Penelope Anne Vere Thompson, cu care are trei copii. Pare greu de crezut, dar Anne Vere Thompson a confirmat in presa londoneza ca-l va conduce la altar pe fostul sot.

author avatar
Bogdan Borcea
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger