AcasăNewsVantul sufla cu putere. COD GALBEN, inclusiv in Capitala!

Vantul sufla cu putere. COD GALBEN, inclusiv in Capitala!

UPDATE: CODUL GALBEN a fost prelungit, atat pentru Capitala, cat si pentru judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Buzau, vestul judetelor Ialomita si Calarasi, si sudul judetelor Prahova, Dambovita si Arges. Astfel, de la meteorologi aflam ca, pana la ora 16 cel putin, vantul va fi sacaitor si va continua sa sufle puternic, cum de altfel, s-a intamplat inca de dimineata.

O alta astfel de atentionare de vant, valabila tot pana la ora 16, a fost emisa pentru judetul de la malul marii, Constanta, dar si pentru Tulcea, unde specialistii de la ANM se asteapta sa se produca rafale de peste 55 km/h.

––

Dupa cum au putut observa deja cei care au plecat catre lucru, inca de la primele ore ale zilei, vantul sufla cu putere, in Capitala.

Situatia- care nu e intalnita doar in Bucuresti, ci si in alte judete din tara- se mentine pana dupa pranz, mai exact pana catre ora 13, din cate anunta specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie, prin intermediul unei atentionari nowcasting COD GALBEN de vant.

Astfel, atat locuitorii Capitalei, cat si cei ai judetelor limitrofe- Ilfov si Giurgiu, dar si cei din Ialomita, Teleorman, Calarasi, Buzau, precum si cei cu resedinta in sudul judetelor Dambovita si Prahova vor avea de suportat capriciile vremii. Mai exact, vantul cu intensificari ce pot ajunge, la rafala, si la peste 60 i chiar 70 de kilometri/ora.

Asadar, daca nu puteti evita sa iesiti din case sau din birouri, in orele urmatoare, e bine sa stiti la ce sa va asteptati din partea vremii!

sursa foto: newsbucovina.ro

author avatar
Cristina Stefan
368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger