AcasăNewsVantul sufla cu putere: Atentionari meteo pentru noua judete!

Vantul sufla cu putere: Atentionari meteo pentru noua judete!

Soarele e scump la vedere, dar pe langa lipsa razelor si a caldurii, locuitorii mai multor zone din tara s-ar putea sa constate ca si vantul puternic le va da planurile peste cap, in cazul in care isi doreau sa iasa la plimbare, in prima zi a sfarsitului de saptamana.

Astfel, Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, mai multe atentionari nowcasting (valabile intr-un interval de doar cateva ore-n.r) valabile pana la ora 17, pentru mai multe regiuni, dupa cum urmeaza: incapand cu ora 11, in judetul Tulcea, indeosebi in zona Deltei, intensificarile vantului pot ajunge sa depaseasca 55 km/h.

Mai aprig va sufla vantul in anumite regiuni din Moldova, respectiv din judetele Bacau, Vrancea, Vaslui, Galati, dar si Suceava, Botosani, Iasi si Neamt, unde rafalele vor atinge, local, viteze de pana la 60 km/h, izolat 70 km/h.

Asadar, daca planuiati drumetii sau plimbari in aer liber, e bine sa tineti cont de avertizarile meteorologilor, pentru a nu avea neplaceri cauzate de vremea capricioasa.

Sursa foto: alba24.ro

588 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger