Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vant puternic. Avertizare COD GALBEN pentru miercuri

Vant puternic. Avertizare COD GALBEN pentru miercuri

Autor:

Deja inca de marti s-a observat ca vremea s-a racit, comparativ cu ziua precedenta, soarele fiind mai scump la vedere ca luni.

 

vant1 Vant puternic. Avertizare COD GALBEN pentru miercuriMai nou, aflam ca, pentru cea de-a treia zi a saptamanii, meteorologii se asteapta la un tablou in care isi va face simtita din plin prezenta vantul. Atentionarea emisa in acest sens de catre specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pentru cateva judete din tara.

Intervalul de timp in care este valabil mesajul de la ANM este 27 martie, ora 06:00 – 27 martie, ora 20:00. Rastimp in care se anunta ca “in cea mai mare parte a Moldovei” vantul avea intensificari, in general, de 55-75 km/h si ca “in Carpatii Meridionali si de Curbura, local, la altitudini de peste 1700 m, vantul va sufla tare, cu viteze de 80…100 km/h, iar zapada va fi spulberata”.

Specialistii mentioneaza ca, desi nu se afla sub umbrela Codului, si in restul zonelor tarii va fi vant, doar ca intensificarile vor fi mai reduse, de pana la 45-55 km/h. Si ca “in jumatatea de nord a Moldovei trecator vor fi precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare si conditii de polei”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!