Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vant puternic. ANM a emis mai multe atentionari nowcasting

Vant puternic. ANM a emis mai multe atentionari nowcasting

Autor:

Avand in vedere evolutia vremii, pe o perioada scurta, specialistii au emis si in dimineata zilei de marti o serie de atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r), prin care anunta vant puternic in zone montane corespunzatoare mai multor judete.

 

vant cod galben 350x256 Vant puternic. ANM a emis mai multe atentionari nowcastingAceste atentionari COD GALBEN raman valabile pana la ora 11 si vizeaza zona de munte a mai multor judete din Moldova, respectiv Suceava, Neamt, Bacau si Vrancea, , dar si zona inalta de munte a judetelor Buzau, Prahova, Dimbovita si Arges, unde specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie se asteapta ca rafalele sa depaseasca 70-80 km/h si sa apara zapada spulberata.

O alta atentionare nowcasting vizeaza zona inalta a Muntilor Apuseni, aferenta judetului Cluj, unde specialistii de la ANM anunta faptul ca, pana la ora 11 cel putin, se vor produce intensificari ale vantului ce pot trece, la rafala, de viteza de 70 si chiar 80 km/h, fiind posibil ca, izolat, pe creste, a depaseasca 100 km/h.

sursa foto: reporterntv.ro
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!